PALVELUT KOTIIN HELPOSTI JA LUOTETTAVASTI

Toimiva Koti tarjoaa laadukasta hoiva- ja siivouspalvelua koteihin pääkaupunkiseudulla sekä ratkaisuja esteettömään kotiin. Me olemme ylpeitä ja iloisia omasta työstämme, teemme sen minkä lupaamme ja annamme sille takuun.

 

Soita ja tilaa ilmainen palvelukartoitus 029 3400 930.

Lämminhenkiset ja ammattitaitoiset hoitajamme tekevät sinun tai läheisesi arjesta parempaa. Hoivatyössä meille tärkeintä on yksilöllinen hoito, kiireettömyys, lämpö ja aito kohtaaminen.

Lue lisää

Anna enemmän aikaa itsellesi ja perheellesi. Meiltä saat säännölliset ja kertaluontoiset kodinhoitotyöt joustavasti ja luotettavasti oman tarpeesi mukaan. Hoidamme myös ikkunoiden pesut, muutto- ja erikoissiivoukset.

Lue lisää

Esteettömän asumisen myymälässämme pääset testaamaan kotona asumista helpottavia ratkaisuja. Kartoitamme kodin muutostarpeet, teemme suunnitelmat ja asennamme kalusteet.

Lue lisää

Kiireettömässä kotihoivassa hoitajillamme on mahdollisuus konsultoida päivystävää lääkäriä, joka tuntee asiakkaan sairaushistorian ja tulee tarvittaessa kotikäynnille.

Lue lisää

Tarvitsetko apua kodin pieniin korjauksiin ja aputöihin? Kätevät pikatalonmiehemme auttavat kun omat taidot tai aika eivät riitä. He tekevät esim. pihatöitä, auttavat muutossa ja asentavat kalusteita.

Lue lisää

Saat tilattua estettömyysklinikan tuotteet helposti verkkokaupastamme vaikka kotisohvaltasi. Luotettava ja nopea maksu ja toimitus.

Lue lisää

Kerro millainen palvelutarpeesi on, otamme sinuun yhteyttä