Ajankohtaista Toimivassa Kodissa

11.5.2020
ONNI hoiva ostaa Toimivan Kodin liiketoimintayksikön

 

ONNI hoiva on ostanut Domedi Oy:n konsernissa toimineen Toimiva Koti -kotipalveluiden liiketoimintayksikön. Olemme iloisia, että Toimivan Kodin ihanat työntekijät ja asiakkaat saavat hyvän kodin ONNI hoivan suojissa. Jatkossa Domedi-konserni keskittyy Siskon Siivous Oy:n yrityksille suunnattujen puhtauspalveluiden tuottamiseen.

 

Lue lisää ONNI hoivan ja Toimivan Kodin tiedotteesta.

13.3.2020
Koronavirus ja korkean hygienian käytännöt

 

Olemme ottaneet huomioon muuttuneen tilanteen ja työntekijämme ovat koulutettuja koronavirukseen sekä noudatamme omalta osaltamme THL:n ohjeistuksia. Olemme myös lähettäneet tiedotteen asiasta kaikille asiakkaillemme. Toimintamme jatkuu, kuten ennenkin, asiakkaidemme arkea auttaen.

10.11.2019
Toimiva Koti täyttää 5 vuotta!

 

Juhlimme lauantaina 23.11. 5-vuotiasta Toimivaa Kotia koko yrityksen voimin! Juhliin on kutsuttu jokainen Toimivan Kodin työntekijä. Illan ohjelmassa on mm. puheita ja palkitsemme vuoden ajalta siivoojia ja hoitajia hyvästä työstä. Gaalassa nautimme hyvästä seurasta, monikulttuurisesta musiikista ja herkullisesta ruoasta juhlavin tunnelmin.

 

Nyt on syytä juhlia!

2.9.2019
Lauttasaari-päivien katujuhla 7.9.

 

Tallbergin puistotiellä juhitaan Lauttasaari-päiviä 2019 katujuhlassa! Paikalla on paljon nähtävää sekä koettavaa ja myös Toimiva Koti osallistuu lauantaina 7.9. Lauttasaari-seuran järjestämään katujuhlaan klo 12-17. Tapahtuma sopii koko perheelle vauvasta vaariin ja sinne on vapaapääsy kaikille.

Tervetuloa pisteellemme nro 22 osallistumaan arvontaan, keskustelemaan toiminnastamme ja tutustumaan kattaviin kodin palveluihin!

26.8.2019
Lähihoitaja 2019 -tapahtuma 6.9.

 

Toimiva Koti osallistuu perjantaina 6.9. Suomen lähi-ja perushoitajaliitto SuPer ry:n Lähihoitaja 2019 -tapahtumaan Helsingin Messukeskuksen Siivessä. Tapahtuma kokoaa yhteen yli tuhat innokasta tulevaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Olemme paikalla kertomassa Toimivan Kodin työyhteisöstä sekä työskentelymahdollisuuksista hoivan tiimissä. Tule keskustelemaan kanssamme ja osallistumaan arvontaan! Tapahtumaan on vapaapääsy.

Lehdistötiedote 3.6.2019
julkaisuvapaa heti

 

Toimiva Koti myy apuvälinemyymälän liiketoiminnan Ettonet Oy:lle 1.6.2019

 

Ettonet Oy on kasvava kotimainen yritys, joka on erikoistunut seniorihuonekalujen ja apuvälineiden myyntiin. Ettonetin tavoitteena on mahdollistaa senioreiden turvallinen kotona asuminen nykyaikaisen teknologian ja apuvälinevalikoiman turvin. Ettonetillä on ennestään kolme toimipistettä Helsingissä ja Lahdessa.

 

Toimiva Koti, Domedi Oy on kotimainen hoiva- ja kotipalveluyritys, jonka yhtenä palveluna on ollut esteettömyys- ja apuvälineneuvonta sekä -myynti. Toimiva Koti keskittyy palveluliiketoimintaan ja jatkaa laadukkaiden hoiva- ja kotipalveluiden tuottamista ja kehittämistä. Toimivan Kodin missiona on tarjota turvallinen ja arvokas arki asiakkaan omassa kotona vauvasta vaariin. Toimiva Koti palvelee yli tuhatta asiakasta pääkaupunkiseudulla tehden kotihoivaa, kotisiivousta sekä pikatalonmiespalveluita.

 

Yrityskaupan myötä Toimivan Kodin Ruskeasuon myymälä muuttuu Ettonetin PRO Shopiksi, josta saa jatkossakin asiantuntevaa esteettömyysneuvontaa ja -opastusta laajan apuvälinevalikoiman lisäksi.

 

“Toimimme jatkossa tiiviissä yhteistyössä ja kaikki Toimivan Kodin palvelut ovat saatavilla Ettonetin kaikista myymälöistä.” Toimivan Kodin toimitusjohtaja Terhi Kotkansalo kertoo. “Yhteistyö Ettonetin kanssa on luontevaa, koska molempien yritysten arvojen ytimessä on asiakkaasta välittäminen. Yhteistyön avulla pystymme varmistamaan, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Meille molemmille yrityksille on tärkeää, että voimme omalta osaltamme taata varsinkin kasvavalle senioriväestölle turvallisen arjen kotona.”

 

“Apuvälineiden tuomat mahdollisuudet ovat vielä monille tuntemattomia. Ihmisten oletetaan asuvan entistä pidempään omissa kodeissaan ja tähän on jo olemassa laaja kirjo erilaisia apuvälineitä ja tuotteita, joiden avulla se voidaan tehdä turvallisesti. Ettonetin tavoitteena on tuoda apuvälinevalikoimaa tutuksi ja helposti saavutettavaksi kaikille.” kertoo Ettonetin toimitusjohtaja Sanna Lampinen. “Halusimme Toimivan Kodin kanssa yhteistyöhön, koska heillä on pitkä kokemus esteettömyysratkaisuista ja apuvälineistä. Kaupan myötä syntyvä Ettonet PRO Shop tulee antamaan hyvän lisän Ettonetin aiempaan valikoimaan.“

 

Lisätietoja:

 

Terhi Kotkansalo

Toimitusjohtaja Domedi Oy

puh. 040 515 2219

terhi.kotkansalo@toimivakoti.fi

 

Sanna Lampinen

Toimitusjohtaja Ettonet Oy

puh. 0400 368 484

sanna.lampinen@ettonet.fi

6.5.2019
Sairaanhoitajan päivä 12.5.

 

Sairaanhoitajat tekevät uskomattoman arvokasta työtä ja ansaitsevat kiitokset päivittäin. Sunnuntaina 12.5. juhlitaankin sairaanhoitajan päivää! Sairaanhoitajan päivää vietetään ympäri maailmaa kansainvälisen sairaanhoitajaliiton (ICN) aloitteesta.

 

Sairaanhoitajilla on valtavasti osaamista, tietoa sekä taitoa taustalla ja heidän työtään ajaa aito välittäminen potilaiden hyvinvoinnista. Olemme olleet onnekkaita saadessamme kotihoidon tiimiimme mitä ihanampia kotisairaanhoitajia. Iso kiitos kaikille nykyisille ja meillä aikaisemmin työskennelleille sairaanhoitajille!

29.4.2019
Kaupunkilaisten juhlaa Granipäivässä

 

Toimiva Koti osallistuu Granipäivään torstaina 23.5. Tuurmanninpuistossa Kauniaisissa.

 

Granipäivä on koko kaupungin juhla ja markkinat, missä myös yrityksen ja yhdistykset osallistuvat hauskanpitoon. Koko perheen tapahtuma alkaa klo 17 ja tarkempia tietoja ohjelmasta löytyy Granipäivän verkkosivuilta sekä Facebook-tapahtumasta.

 

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme sekä kodin palveluihin!

13.2.2019
APUVÄLINEMYYMÄLÄN LOPPUUNMYYNTI PORVOOSSA

 

Toimivan Kodin apuvälinemyymälä Porvoon Lundissa lopettaa helmikuun lopussa ja nyt myymälästä kaikki tuotteet 10-50% alennuksella!

 

Toimivan Kodin apuvälinemyymälä | Kauppakeskus Lundin 2. kerros | Lundinkatu 12, 06100 Porvoo | avoinna arkisin klo 10-17

Myymälä on suljettu poikkeuksellisesti 18.-19.2. ja myymälä lopetetaan torstaina 28.2.2019

 

Kiitos kaikille ihanille asiakkaillemme ja Kauppakeskus Lundin väelle hyvästä yhteistyöstä!

 

Toimivan Kodin Ruskeasuon apuvälinemyymälä jatkaa toimintaa normaalisti ja verkkokauppamme toimittaa tuotteita ympäri suomen kauppa.toimivakoti.fi

15.1.2019
INTERNATIONAL FUN DAY AT WORK 25.1.2019

 

Perjantaina 25.1. vietetään kansainvälistä pidä hauskaa töissä -päivää ja myös Toimivan Kodin työntekijät osallistuvat hauskanpitoon!

 

Haluamme tuoda päivän aikana esille työn hauskoja puolia, joista yksi tärkein on omat työkaverit ja iloinen työilmapiiri. Päivän aikana herkuttelemme, hassuttelemme ja vietämme aikaa yhdessä. Työntekijät myös suunnittelevat hauskoja aktiviteetteja toisilleen, joista iloa riittää varmasti vielä pitkään!

 

Hauskaa päiväämme voi seurata Instagramista ja Facebookista @toimivakoti

18.12.2018
Infotilaisuus – Toimiva ja turvallinen koti 22.1.2019
Toimivan Kodin myymälä, Tenholantie 14 A, 00280 Helsinki klo 9-16

 

Tule kuulemaan Vanhustyön keskusliitto ry:n maksuttomista korjausneuvontapalvelusta ja kerää vinkit kodin turvallisuuteen.

 

Päivän aikana on kolme tietoiskua korjausneuvontapalveluista:
klo 10-10.30, klo 12-12.30 ja klo 14-14.30

 

Paikalla on koko päivän alan ammattilaisia esittelemässä ratkaisuja turvalliseen arkeen, esimerkiksi muistisairaiden ja liikuntarajoitteisten asumista sekä liikkumista helpottavia vinkkejä, apuvälineitä ja teknologiaa.

 

Tapahtuma järjestetään tiistaina 22.1. klo 9-16 Toimivan Kodin myymälässä Invalidisäätiön Terveyspuistossa osoitteessa Tenholantie 10 A, 00280 Helsinki.

 

Infotilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kodin turvallisuudesta ja toimivuudesta kiinnostuneet ammattilaiset, omaiset sekä palveluita tarvitsevat.

 

Tervetuloa!

Tapahtuma myös Facebookissa!

30.11.2018
Toimivan Kodin joulukalenteri
Toimivan Kodin joulukalenteri käynnistyy 1.12. jatkuen aina jouluaattoon asti.

 

Tiedossa on ihania alennustuotteita ja käytännöllisiä joululahjavinkkejä, joihin voit tutustua osoitteessa toimivakoti.fi/joulukalenteri. Seuraa myös päivittäistä joulukalenteria Toimivan Kodin Facebookissa. Arvomme itsenäisyyspäivänä 6.12. 50 euron lahjakortin Facebook-sivuillamme!

 

Tervetuloa ostoksille myymälöihimme ja verkkokauppaamme. Kaikki tarjoukset ovat voimassa 1.-25.12.

12.11.2018
LUCIAN PÄIVÄN JOULUMYYJÄISET 13.12.2018
INVALIDISÄÄTIÖN TERVEYSPUISTO KLO 9.00-16.00

 

Tule viettämään Lucian päivää Toimivan Kodin myymälään Helsingin Ruskeasuolle!

 

Päivän ohjelmassa on

* Karamalmin viidesluokkalaisten Lucia -esitys kello 12.30.

* Glögi- ja piparitarjoilua

* Joulumyyjäiset

* Jouluinen onnenpyörä upeiden palkintojen kera

* Tuotetarjouksia

 

Saat joululahjalöydöt paikan päällä kauniisiin paketteihin.

 

Tapahtuma on Invalidisäätiön terveyspuistossa heti pääovia vastapäätä osoitteessa Tenholantie A, 00280 Helsinki.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Osallistu Facebook-tapahtumaan: Lucian päivän joulumyyjäiset

3.10.2018
APUVÄLINEMYYMÄLÄN AVAJAISET HELSINKI & PORVOO
INVALIDISÄÄTIÖN TERVEYSPUISTO, HELSINKI 12.10. KLO 9-16
LUNDIN KAUPPAKESKUS, PORVOO 24.10. KLO 10-17

 

Avajaisissa avajaistarjouksia, lahjakorttiarvonta, tarjoilua ja tuote-esittelyjä.

Myymälän valikoimassa on apuvälineitä mm. kipuun, muistiin, liikkumiseen, hygieniaan, ruokailuun, nukkumiseen ja istumiseen. Ammattilaisemme auttavat oikeanlaisten apuvälineiden löytymisessä ja ottavat mielellään vastaan ehdotuksia yhteistyöstä sekä toivomistanne apuvälineistä ja kodin palveluista. Tulemme myös mielellään kertomaan arkea helpottavista apuvälineistä asiakastilaisuuksiin ja tapahtumiin.

 

Yhteistyökumppaneita esittelemässä seuraavia apuvälineitä ja hyvinvointituotteita:

  • Back on Track funktionaaliset tekstiilit ja tuet
  • PPO Elektroniikka turvapuhelinpaikantimet
  • Viudetta pesevä ja kuivaava WC-bidee
  • Bottega Verde italialainen luonnonkosmetiikkasarja
  • Familon sänky, patjat ja tyynyt hyvään uneen

 

Toimiva Koti | Tenholantie 10 A | 00280

Toimiva Koti | Lundinkatu 12 | 06100 Porvoo

Puh. 029 3400 930 | www.toimivakoti.fi

Apuvälineet verkkokaupasta https://kauppa.toimivakoti.fi/

 

Lämpimästi tervetuloa!

20.9.2018
Toimiva Koti Hyvä Ikä -tapahtumassa!

 

Olemme mukana Hyvä Ikä  -tapahtumassa Helsingin messukeskuksesa 3.-4.10. Tapahtuma tuo yhteen yli 200 näytteilleasettajaa ja odotetut 7 000 kävijää sisältäen mm. asiantuntijapuheenvuoroja ja hyvän iän foorumin. Se on Suomen johtava vanhustyön ja ikääntymisen suurtapahtuma. Laita päivät ylös kalenteriin ja suuntaa kanssamme tutustumaan vanhuusiän ja kuntoutuksen ratkaisuihin.

 

Osastollamme on esillä ja myynnissä monipuolinen valikoima apuvälineitä muun muassa liikkumiseen, syömiseen ja hygieniaan sekä  pienapuvälineitä. Toimivasta Kodista saa myös kattavan kokonaisuuden kodin palveluita yksilöllisiin tarpeisiin kotisiivouksesta sairaanhoidollisiin toimenpiteisiin.

Lue lisää tapahtuman omilta sivuilta.

17.9.2018
MUISTIYSTÄVÄLLISIÄ TEKOJA

 

Muistiviikkoa vietetään viikolla 38 ja sen tarkoituksena on lisätä tietoa muistisairauksista ja edistää muistisairaiden sekä omaisten hyvinvoinnin yleisiä edellytyksiä. Yleisin etenevä muistisairaus on Alzheimerin tauti ja 21.9. vietetäänkin Maailman Alzheimer-päivää.

 

Me Toimivassa Kodissa haluamme turvata muistisairaiden sekä heidän omaistensa arkea yksilöidyillä palveluillamme ja tarjoamalla esteettömyyspalveluita sekä laajan valikoiman apuvälineitä kaikkiin tarpeisiin.

 

Meille on tärkeää, että myös kaikki voivat elää mahdollisimman turvattua ja arvokasta elämää. Palveluihimme kuuluukin niin ruuanlaittoa, seuraa, hoivaa, kuntoutusta kuin muistiharjoitteita yhdessä hoitajan kanssa. Hoidamme myös kodin askareet kuten siivouksen ja pienet korjaustyöt, jotta jää enemmän aikaa vietettäväksi yhdessä läheisten kanssa. Kaikille työntekijöillemme asiakkaan hyvä olo on lähellä sydäntä ja meillä on aina tyytyväisyystakuu.

 

Muistiliitto kutsui kaikki mukaan muistiystävällisiin talkoisiin, joten laitoimme muistia tukevia apuvälineitä alennukseen. Löydät tuotteet verkkokaupastamme sekä myymälöistämme!

 

Alennustuotteita

 

Itseliimautuvat tarrat helpottavat ympäristön havainnointia merkitsemällä asiat, kuten lääkelaatikon, tekstin ja kuvien avulla. https://kauppa.toimivakoti.fi/990804/343-find-itseliimautuva-merkkipakkaus.html

 

Alzheimer-ruokailusetin avulla syöminen on helpompaa värien muodostaman kontrastin,luistamattomien pintojen sekä välineiden ergonomisen suunnittelun avulla. https://kauppa.toimivakoti.fi/603/485-fenno-alzheimer-ruokailusetti.html

 

Seinään asennettavaan, liiketunnistimella toimivaan muistuttimeen saa nauhoitettua oman, lyhyen viestin vaikka ilmoittamaan kylään tulevasta sukulaisesta tai muistuttamaan lompakon mukaan ottamisesta. https://kauppa.toimivakoti.fi/muut-muistituotteet/1097-muistutin.html

 

Key Finderin avulla ei enää ole tavarat hukassa vaan dosetti, kaukosäädin, avaimet tai vaikka puhelinkin löytyy napin painalluksella. Etsittävä esine ilmoittaa olinpaikastaan piippaamalla. https://kauppa.toimivakoti.fi/muut-muistituotteet/908-key-finder-paikannin.html

 

Lisäksi muistia tukevan hyvinvointiteknologian tärkeimpiä tuotteita ovat erilaiset paikantimet, jotka tuovat turvaa niin muistisairaalle kuin heidän omaisilleen. Meillä Toimivassa Kodissa on suuri valikoima erilaisia paikanninlaitteita rannekkeista kengän pohjallisiin. Käy tutustumassa valikoimaan https://kauppa.toimivakoti.fi/90-paikannusjarjestelmat

15.4.2018
LAAJENNAMME ITÄISELLE UUDELLEMAALLE

 

Avaamme toukokuun alussa uuden toimipisteen Porvooseen Kauppakeskus Lundiin. Toimipisteemme toimii sekä esteettömyystuotteiden ja apuvälineiden myymälänä sekä hoiva- ja kotipalvelujen palvelupisteenä.

 

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme sekä apuvälinemyymäläämme keskustelemaan miten arjestasi voidaan tehdä helpompaa ja parempaa.

 

Kauppakeskus Lundi 2. krs
Lundinkatu 12
06100 Porvoo
Puh. 0407 767 770
porvoo@toimivakoti.fi

Ota yhteyttä