Ajankohtaista Toimivassa Kodissa

LAAJENNAMME ITÄISELLE UUDELLEMAALLE

 

Avaamme toukokuun alussa uuden toimipisteen Porvooseen Kauppakeskus Lundiin. Toimipisteemme toimii sekä esteettömyystuotteiden ja apuvälineiden myymälänä sekä hoiva- ja kotipalvelujen palvelupisteenä.

 

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme sekä apuvälinemyymäläämme keskustelemaan miten arjestasi voidaan tehdä helpompaa ja parempaa.

 

Kauppakeskus Lundi 2. krs
Lundinkatu 12
06100 Porvoo
Puh. 0407 767 770
porvoo@toimivakoti.fi

Syyskuu

APUA! ÄITINI TARVITSEE APUA
Ammattilaistapahtuma klo 9-16
Kuluttajille klo 17-19

 

Kun omat vanhemmat ja läheiset ikääntyvät herää useita kysymyksiä heidän hyvinvoinnista ja huolenpidosta. Omaisena kantaa huolta, haluaa auttaa ja olla tukena läheisilleen. Ikäihmisten terveys- ja sosiaaliasioita hoitavia tahoja on useita. Tahojen läpikäyminen vie aikaa ja vaatii kärsivällisyyttä.

 

Apua! Äitini tarvitsee apua -tapahtumassa esittelemme keskeisimpiä arkea ja hyvinvointia tukevia palvelumuotoja. Saatavilla on runsaasti kunnallisia ja yksityisiä apuja, joista olemme koonneet kattavan tietopaketin. Tiedot löytyvät kokoamastamme käytännönläheisestä oppaasta, johon on myös listattu yhteystietoja mistä maksuttomia ja maksullisia palveluja on mahdollista hankkia.

 

Tapahtuman päivämäärä ja ohjelma julkaistaan elokuussa.

 

PAIKKA:
Toimiva Koti
Ruosilantie 11
00390 Helsinki