Ajankohtaista Toimivassa Kodissa

Tammikuu

APUVÄLINEET MAUNULAN POP-UP MYYMÄLÄSTÄ

 

Toimivan Kodin apuvälineitä ja palveluja saa nyt ostettua myös Maunulan pop-up myymälästä. Myynnissä apuvälineitä mm. liikkumiseen, peseytymiseen, istumiseen, kuntoutukseen, kipuun, näköön ja kuuloon sekä siivous- ja hoivapalveluja. Myymälässä saat asiantuntevaa palvelua ja autamme sinua löytämään juuri omiin tarpeisiisi sopivat tuotteet.

 

Metsäpurontie 25
00630 Helsinki
Puh. 029 3400 930 (vaihde)
Avoinna ma-to klo 9-16

Helmikuu

12.2. TIETOA TOIMIVAN KODIN KOTISIIVOUKSESTA
MAUNULAN MYYMÄLÄSSÄ

 

Toimivasta Kodista saa kaikki kodin siivoukset luotettavasti ja helposti. Meiltä voit tilata yksittäiset kertakäynnit sekä säänölliset siivoukset, jolloin luonasi käy aina sama ammattitaitoinen ja luotettava siivooja. Kotisiivouksen hinta on 38 €/h ja arvonlisäverottoman siivouksen 32 €/h (kun toimintakyky on alentunut iän, vamman tai sairauden takia). Kaikista palveluistamme saa 50% kotitalousvähennyksen.

 

Kotisiivouksen asiantuntija Jarmo Pääkkönen on Maunulan myymälässä kertomassa kotisiivouksesta ja vastaamassa kysymyksiin maanantaina 12.2. klo 9-16. Häneltä voi varata ilmaisen kartoituskäynnin, jossa kartoitetaan palvelutarve. Kartoituskäynti on maksuton eikä sido mihinkään.

 

Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan 2 h siivouslahjakortti.
Tarjolla kahvia ja pullaa.

 

Lue lisää kotisiivouksesta.

 

PAIKKA:
Metsäpurontie 25
00630 Helsinki
Puh. 029 3400 930 (vaihde)
Avoinna ma-to 9-16

Huhtikuu

26.4. APUA! ÄITINI TARVITSEE APUA
Ammattilaistapahtuma klo 9-16
Kuluttajille klo 17-19

 

Kun omat vanhemmat ja läheiset ikääntyvät herää useita kysymyksiä heidän hyvinvoinnista ja huolenpidosta. Omaisena kantaa huolta, haluaa auttaa ja olla tukena läheisilleen. Ikäihmisten terveys- ja sosiaaliasioita hoitavia tahoja on useita. Tahojen läpikäyminen vie aikaa ja vaatii kärsivällisyyttä.

 

Apua! Äitini tarvitsee apua -tapahtumassa esittelemme keskeisimpiä arkea ja hyvinvointia tukevia palvelumuotoja. Saatavilla on runsaasti kunnallisia ja yksityisiä apuja, joista olemme koonneet kattavan tietopaketin. Tiedot löytyvät kokoamastamme käytännönläheisestä oppaasta, johon on myös listattu yhteystietoja mistä maksuttomia ja maksullisia palveluja on mahdollista hankkia.

 

Päivän ohjelma julkaistaan helmikuussa.

 

PAIKKA:
Toimiva Koti
Ruosilantie 11
00390 Helsinki