Ajankohtaista Toimivassa Kodissa

APUVÄLINEET MAUNULAN POP-UP MYYMÄLÄSTÄ 30.4. ASTI

 

Toimivan Kodin apuvälineitä ja palveluja saa nyt ostettua myös Maunulan pop-up myymälästä. Myynnissä apuvälineitä mm. liikkumiseen, peseytymiseen, istumiseen, kuntoutukseen, kipuun, näköön ja kuuloon sekä siivous- ja hoivapalveluja. Myymälässä saat asiantuntevaa palvelua ja autamme sinua löytämään juuri omiin tarpeisiisi sopivat tuotteet.

 

Metsäpurontie 25
00630 Helsinki
Puh. 029 3400 930 (vaihde)
Avoinna ma-to klo 9-16

Toukokuu

22.5. APUA! ÄITINI TARVITSEE APUA
Ammattilaistapahtuma klo 9-16
Kuluttajille klo 17-19

 

Kun omat vanhemmat ja läheiset ikääntyvät herää useita kysymyksiä heidän hyvinvoinnista ja huolenpidosta. Omaisena kantaa huolta, haluaa auttaa ja olla tukena läheisilleen. Ikäihmisten terveys- ja sosiaaliasioita hoitavia tahoja on useita. Tahojen läpikäyminen vie aikaa ja vaatii kärsivällisyyttä.

 

Apua! Äitini tarvitsee apua -tapahtumassa esittelemme keskeisimpiä arkea ja hyvinvointia tukevia palvelumuotoja. Saatavilla on runsaasti kunnallisia ja yksityisiä apuja, joista olemme koonneet kattavan tietopaketin. Tiedot löytyvät kokoamastamme käytännönläheisestä oppaasta, johon on myös listattu yhteystietoja mistä maksuttomia ja maksullisia palveluja on mahdollista hankkia.

 

Päivän ohjelma julkaistaan maaliskuussa.

 

PAIKKA:
Toimiva Koti
Ruosilantie 11
00390 Helsinki