Ajankohtaista Toimivassa Kodissa

12.11.2018
LUCIAN PÄIVÄN JOULUMYYJÄISET 13.12.2018
INVALIDISÄÄTIÖN TERVEYSPUISTO KLO 9.00-16.00

 

Tule viettämään Lucian päivää Toimivan Kodin myymälään Helsingin Ruskeasuolle!

 

Päivän ohjelmassa on

* Karamalmin viidesluokkalaisten Lucia -esitys kello 12.30.

* Glögi- ja piparitarjoilua

* Joulumyyjäiset

* Jouluinen onnenpyörä upeiden palkintojen kera

* Tuotetarjouksia

 

Saat joululahjalöydöt paikan päällä kauniisiin paketteihin.

 

Tapahtuma on Invalidisäätiön terveyspuistossa heti pääovia vastapäätä osoitteessa Tenholantie A, 00280 Helsinki.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Osallistu Facebook-tapahtumaan: Lucian päivän joulumyyjäiset

3.10.2018
APUVÄLINEMYYMÄLÄN AVAJAISET HELSINKI & PORVOO
INVALIDISÄÄTIÖN TERVEYSPUISTO, HELSINKI 12.10. KLO 9-16
LUNDIN KAUPPAKESKUS, PORVOO 24.10. KLO 10-17

 

Avajaisissa avajaistarjouksia, lahjakorttiarvonta, tarjoilua ja tuote-esittelyjä.

Myymälän valikoimassa on apuvälineitä mm. kipuun, muistiin, liikkumiseen, hygieniaan, ruokailuun, nukkumiseen ja istumiseen. Ammattilaisemme auttavat oikeanlaisten apuvälineiden löytymisessä ja ottavat mielellään vastaan ehdotuksia yhteistyöstä sekä toivomistanne apuvälineistä ja kodin palveluista. Tulemme myös mielellään kertomaan arkea helpottavista apuvälineistä asiakastilaisuuksiin ja tapahtumiin.

 

Yhteistyökumppaneita esittelemässä seuraavia apuvälineitä ja hyvinvointituotteita:

  • Back on Track funktionaaliset tekstiilit ja tuet
  • PPO Elektroniikka turvapuhelinpaikantimet
  • Viudetta pesevä ja kuivaava WC-bidee
  • Bottega Verde italialainen luonnonkosmetiikkasarja
  • Familon sänky, patjat ja tyynyt hyvään uneen

 

Toimiva Koti | Tenholantie 10 A | 00280

Toimiva Koti | Lundinkatu 12 | 06100 Porvoo

Puh. 029 3400 930 | www.toimivakoti.fi

Apuvälineet verkkokaupasta https://kauppa.toimivakoti.fi/

 

Lämpimästi tervetuloa!

20.9.2018
Toimiva Koti Hyvä Ikä -tapahtumassa!

 

Olemme mukana Hyvä Ikä  -tapahtumassa Helsingin messukeskuksesa 3.-4.10. Tapahtuma tuo yhteen yli 200 näytteilleasettajaa ja odotetut 7 000 kävijää sisältäen mm. asiantuntijapuheenvuoroja ja hyvän iän foorumin. Se on Suomen johtava vanhustyön ja ikääntymisen suurtapahtuma. Laita päivät ylös kalenteriin ja suuntaa kanssamme tutustumaan vanhuusiän ja kuntoutuksen ratkaisuihin.

 

Osastollamme on esillä ja myynnissä monipuolinen valikoima apuvälineitä muun muassa liikkumiseen, syömiseen ja hygieniaan sekä  pienapuvälineitä. Toimivasta Kodista saa myös kattavan kokonaisuuden kodin palveluita yksilöllisiin tarpeisiin kotisiivouksesta sairaanhoidollisiin toimenpiteisiin.

Lue lisää tapahtuman omilta sivuilta.

17.9.2018
MUISTIYSTÄVÄLLISIÄ TEKOJA

 

Muistiviikkoa vietetään viikolla 38 ja sen tarkoituksena on lisätä tietoa muistisairauksista ja edistää muistisairaiden sekä omaisten hyvinvoinnin yleisiä edellytyksiä. Yleisin etenevä muistisairaus on Alzheimerin tauti ja 21.9. vietetäänkin Maailman Alzheimer-päivää.

 

Me Toimivassa Kodissa haluamme turvata muistisairaiden sekä heidän omaistensa arkea yksilöidyillä palveluillamme ja tarjoamalla esteettömyyspalveluita sekä laajan valikoiman apuvälineitä kaikkiin tarpeisiin.

 

Meille on tärkeää, että myös kaikki voivat elää mahdollisimman turvattua ja arvokasta elämää. Palveluihimme kuuluukin niin ruuanlaittoa, seuraa, hoivaa, kuntoutusta kuin muistiharjoitteita yhdessä hoitajan kanssa. Hoidamme myös kodin askareet kuten siivouksen ja pienet korjaustyöt, jotta jää enemmän aikaa vietettäväksi yhdessä läheisten kanssa. Kaikille työntekijöillemme asiakkaan hyvä olo on lähellä sydäntä ja meillä on aina tyytyväisyystakuu.

 

Muistiliitto kutsui kaikki mukaan muistiystävällisiin talkoisiin, joten laitoimme muistia tukevia apuvälineitä alennukseen. Löydät tuotteet verkkokaupastamme sekä myymälöistämme!

 

Alennustuotteita

 

Itseliimautuvat tarrat helpottavat ympäristön havainnointia merkitsemällä asiat, kuten lääkelaatikon, tekstin ja kuvien avulla. https://kauppa.toimivakoti.fi/990804/343-find-itseliimautuva-merkkipakkaus.html

 

Alzheimer-ruokailusetin avulla syöminen on helpompaa värien muodostaman kontrastin,luistamattomien pintojen sekä välineiden ergonomisen suunnittelun avulla. https://kauppa.toimivakoti.fi/603/485-fenno-alzheimer-ruokailusetti.html

 

Seinään asennettavaan, liiketunnistimella toimivaan muistuttimeen saa nauhoitettua oman, lyhyen viestin vaikka ilmoittamaan kylään tulevasta sukulaisesta tai muistuttamaan lompakon mukaan ottamisesta. https://kauppa.toimivakoti.fi/muut-muistituotteet/1097-muistutin.html

 

Key Finderin avulla ei enää ole tavarat hukassa vaan dosetti, kaukosäädin, avaimet tai vaikka puhelinkin löytyy napin painalluksella. Etsittävä esine ilmoittaa olinpaikastaan piippaamalla. https://kauppa.toimivakoti.fi/muut-muistituotteet/908-key-finder-paikannin.html

 

Lisäksi muistia tukevan hyvinvointiteknologian tärkeimpiä tuotteita ovat erilaiset paikantimet, jotka tuovat turvaa niin muistisairaalle kuin heidän omaisilleen. Meillä Toimivassa Kodissa on suuri valikoima erilaisia paikanninlaitteita rannekkeista kengän pohjallisiin. Käy tutustumassa valikoimaan https://kauppa.toimivakoti.fi/90-paikannusjarjestelmat

15.4.2018
LAAJENNAMME ITÄISELLE UUDELLEMAALLE

 

Avaamme toukokuun alussa uuden toimipisteen Porvooseen Kauppakeskus Lundiin. Toimipisteemme toimii sekä esteettömyystuotteiden ja apuvälineiden myymälänä sekä hoiva- ja kotipalvelujen palvelupisteenä.

 

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme sekä apuvälinemyymäläämme keskustelemaan miten arjestasi voidaan tehdä helpompaa ja parempaa.

 

Kauppakeskus Lundi 2. krs
Lundinkatu 12
06100 Porvoo
Puh. 0407 767 770
porvoo@toimivakoti.fi

APUA! ÄITINI TARVITSEE APUA
Ammattilaistapahtuma klo 9-16
Kuluttajille klo 17-19

 

Kun omat vanhemmat ja läheiset ikääntyvät herää useita kysymyksiä heidän hyvinvoinnista ja huolenpidosta. Omaisena kantaa huolta, haluaa auttaa ja olla tukena läheisilleen. Ikäihmisten terveys- ja sosiaaliasioita hoitavia tahoja on useita. Tahojen läpikäyminen vie aikaa ja vaatii kärsivällisyyttä.

 

Apua! Äitini tarvitsee apua -tapahtumassa esittelemme keskeisimpiä arkea ja hyvinvointia tukevia palvelumuotoja. Saatavilla on runsaasti kunnallisia ja yksityisiä apuja, joista olemme koonneet kattavan tietopaketin. Tiedot löytyvät kokoamastamme käytännönläheisestä oppaasta, johon on myös listattu yhteystietoja mistä maksuttomia ja maksullisia palveluja on mahdollista hankkia.

 

Tapahtuman päivämäärä ja ohjelma julkaistaan syksyllä.

 

PAIKKA:
Toimiva Koti
Ruosilantie 11
00390 Helsinki