APUVÄLINEET

ESTEETTÖMYYSKLINIKKA

 

Koti on elämän tärkein paikka. Sen ei tarvitse muuttua hankalaksi tai turvattomaksi paikaksi ikääntymisen tai sairastumisen myötä vaan koti muuntuu elämäntilanteen mukaan. Ikääntyessä, vammautuessa tai sairauden myötä tarvitaan tukea ja turvaa liikkumiseen, apuvälineitä arkeen ja kuntoutumiseen tai vaikka riittävä ja heijastamaton valaistus. Kynnysten poisto, luiskat ja esteetön kylpyhuone tai keittiö tekevät arjesta vaivattomampaa.

 

Toimivan Kodin esteettömyysklinikka on esteettömään ja turvalliseen kotona asumiseen keskittynyt myyntinäyttely ja myymälä. Palvelemme asiakkaitamme, jotka tarvitsevat apua liikkumiseen, kuuloon, näköön, muistiin tai muihin toimintoihin. Toimitamme asiakkaillemme erilaisia ratkaisuja huonekaluista aterimiin ja autamme kodin pienissä ja suurissa muutostöissä, apuratkaisujen toteutuksessa ja löytymisessä. Kauttamme saa yksittäisiä kalusteita sekä kokonaisia kodin esteettömyyskartoituksia, sisustussuunnitelmia sekä muutostöitä.

 

Hyvinvointituotteet ja apuvälineet löydät myymälän lisäksi Toimivan Kodin verkkokaupasta.

TILAA ESTEETTÖMYYSKARTOITUS

Opastetut kierrokset ryhmille

 

Ryhmillä on mahdollisuus tilata 1,5 tunnin opastetun kierroksen esteettömyysklinikalle, jossa esteettömyyskartoittaja ja fysioterapeutti esittelevät kodin esteettömyysratkaisuja.

 

Hinta 15 € / hlö (sis. alv 24%)

Kahvitarjoilun kanssa 20 € / hlö (sis. alv 24%)

 

Voit varata ajan opastetulle kierrokselle Mira Helander-Djateu p. 029 3400 933 tai mira.helander@toimivakoti.fi.

MYYMÄLÄ JA NEUVONTA

Olemme keränneet turvallisen ja esteettömän kotona asumisen parhaat tuotteet, apuvälineet ja palvelut yhteen. Esteettömyysklinikallamme voit kokeilla esteettömän ja turvallisen asumisen ratkaisuja, teknologiaa ja apuvälineitä. Ammattitaitoiset esteettömyysasiantuntiijamme ja fysioterapeuttimme auttavat tuotevalinnoissa ja pikatalonmiehemme asentavat tarvittaessa kalusteet kotonasi.

 

Hyvinvointituotteet ja apuvälineet löydät myös verkkokaupastamme. Tilauksen voit tehdä verkkokaupasta tai puhelimitse numerosta 029 3400 933.

OSTOKSILLE VERKKOKAUPPAAN

ESTEETTÖMYYSKARTOITUS

Asiakkaillemme on laadittu oma yksityiskoteihin suunniteltu esteettömyyskartoituslomake, jonka avulla kodin tarpeet on helppo kartoittaa ja ratkaista. Ammattitaitoiset esteettömyysasiantuntiijamme ja fysioterapeuttimme tulevat halutessasi tekemään kartoituksen kotiisi ja pikatalonmiehemme asentavat tarvittaessa kalusteet kotonasi.

 

Voit tilata esteettömyyskartoituksen pääkaupunkiseudulla nyt suoraan verkkokaupastamme. Kartoituksen hinta on 100 €, joka sisältää kartoituksen kotonasi ja kirjallisen raportin havaituista muutostarpeista sekä ehdotuksen asuinympäristön kehittämiseksi.

TILAA KARTOITUS VERKKOKAUPASTA

Tutustu laajaan valikoimaan hyvinvointituotteita ja apuvälineitä verkkokaupassa

Nukkuminen
tuoli-ikoni
Istuminen
Hygienia
Ruokailu
Liikkuminen
Kuntoutus
Pienapuvälineet
Näkö
Kuulo
Muisti
Turvallisuus
Seksuaalisuus
Vaatteet
Kosmetiikka
Sisustus
Ravintolisät