Toimivan Kodin apuvälinemyymälän liiketoiminta on myyty Ettonet Oy:lle 1.6.2019.

 

Kaikki Toimivan Kodin apuvälinetoiminta mukaanlukien verkkokauppa siirtyy Ettonetin alaisuuteen. Yrityskaupan myötä Toimivan Kodin Ruskeasuon myymälä muuttuu Ettonetin PRO Shopiksi, josta saa jatkossakin asiantuntevaa esteettömyysneuvontaa ja -opastusta laajan apuvälinevalikoiman lisäksi.

Toimimme jatkossa tiiviissä yhteistyössä Ettonetin kanssa ja kaikki Toimivan Kodin palvelut ovat saatavilla Ettonetin kaikista myymälöistä.

APUVÄLINEET

Apuvälineet ja kodin muutostyöt helpottavat arkea

 

Koti on elämän tärkein paikka ja se muuttuu elämäntilanteen mukaan. Ikääntymisen ja sairastumisen myötä vaaditaan usein ratkaisuja toimivan arjen takaamiseksi. Kodin esteettömyyttä tukevat muutostyöt tuovat turvallisuutta asumiseen ja mahdollistavat kotona asumisen pidempään. Apuvälineet helpottavat muun muassa liikkumista, kuntoutumista ja arjen askareita.

 

Toimivasta Kodista löytyy monipuolisia apuvälineitä ja ratkaisuja liikkumiseen, nukkumiseen, kuuloon, näköön, muistiin ja muihin toimintoihin. Meiltä löytyy erilaisia ratkaisuja huonekaluista aterimiin ja autamme kodin pienissä ja suurissa muutostöissä, apuratkaisujen löytymisessä ja toteutuksessa. Teemme myös kokonaisia kodin esteettömyyskartoituksia ja sisustussuunnitelmia. Kokoamis- ja asennuspalvelut saat myös meiltä pikatalonmiehen kautta.

 

Apuvälineisiin voit tutustua myymälässämme tai verkkokaupassamme.

 

Apuvälinemyymälät ja esteettömyysklinikka

 

Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille myymäläämme Helsingin Ruskeasuolle. Myymälä- ja näyttelytiloissamme voit rauhassa tutustua ja kokeilla minkälaisia ratkaisuja on saatavilla ja mikä voisi olla itselle hyvä vaihtoehto. Paikan päällä saat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Myymälässämme on yli 70 eri yhteistyöyrityksen tuotteita ja valikoimasta löytyy lähes 3000 erilaista tuotetta. Hankimme apuvälineet ja esteettömyysratkaisut tarvittaessa nykyisen valikoimamme ulkopuoleltakin.

 

Myymälään voit tulla tutustumaan veloituksetta. Voit myös olla yhteydessä meihin etukäteen ja katsotaan valmiiksi apuvälineet juuri sinun tilanteeseesi mira.helander@toimivakoti.fi tai p. 029 3400 930. Konalassa meillä on myös esteettömyysklinikka, mihin kuuluu esteetön yksiö, jossa ratkaisuja ja apuvälineitä on nähtävillä kodinomaisessa ympäristössä.

 

Yhteystiedoista näet myymälöidemme aukioloajat ja tarkat osoitteet.

 

Hyvinvointituotteet ja apuvälineet löydät myymälän lisäksi Toimivan Kodin verkkokaupasta.

TILAA ESTEETTÖMYYSKARTOITUS

Opastetut kierrokset esteettömyysklinikalla

 

Esteettömyysklinikalla Konalassa järjestetään ryhmille opastettuja kierroksia, missä pääsee tutustumaan esteettömään asumiseen. 1,5 tunnin opastettu kierros sisältää toiveiden mukaan räätälöidyn luennon ja kattavan esittelyn kodin esteettömyysratkaisuista ja apuvälineistä. Kierroksella tulevat tutuiksi muun muassa esteetön asunto, esteetön kylpyhuone ja wc, seniorisängyt, teknologiset ratkaisut sekä erilaiset tukivälineet ja pienapuvälineet. Etsimme valikoimaamme jatkuvasti alan uusimpia innovaatioita.

 

Opastetun kierroksen hinta on 15 €/hlö.
20 €/hlö kahvitarjoilun kanssa (hinnat sis. alv 24%).

 

Pyydä tarjous isommille ryhmille tai varaa kierros:
mira.helander@toimivakoti.fi tai p. 029 3400 930.

 

Opastetulla kierroksella ovat käyneet muun muassa erilaiset senioriryhmät, hyvinvointialan ammattilaiset, fysioterapeutteja ja toimintaterapeutteja, kotihoidon ammattilaisia, opiskelijoita sekä yhdistyksiä ja liittoja.

MYYMÄLÄ JA NEUVONTA

Olemme keränneet turvallisen ja esteettömän kotona asumisen parhaat tuotteet, apuvälineet ja palvelut yhteen. Esteettömyysklinikallamme voit kokeilla esteettömän ja turvallisen asumisen ratkaisuja, teknologiaa ja apuvälineitä. Ammattitaitoiset esteettömyysasiantuntiijamme ja fysioterapeuttimme auttavat tuotevalinnoissa ja pikatalonmiehemme asentavat tarvittaessa kalusteet kotonasi.

 

Hyvinvointituotteet ja apuvälineet löydät myös verkkokaupastamme. Tilauksen voit tehdä verkkokaupasta tai puhelimitse numerosta 029 3400 930.

KATSO LÄHIN MYYMÄLÄSI

ESTEETTÖMYYSKARTOITUS

Asiakkaillemme on laadittu oma yksityiskoteihin suunniteltu esteettömyyskartoituslomake, jonka avulla kodin tarpeet on helppo kartoittaa ja ratkaista. Ammattitaitoiset esteettömyysasiantuntiijamme ja fysioterapeuttimme tulevat halutessasi tekemään kartoituksen kotiisi ja pikatalonmiehemme asentavat tarvittaessa kalusteet kotonasi.

 

Voit tilata esteettömyyskartoituksen pääkaupunkiseudulla nyt suoraan verkkokaupastamme. Kartoituksen hinta on 100 €, joka sisältää kartoituksen kotonasi ja kirjallisen raportin havaituista muutostarpeista sekä ehdotuksen asuinympäristön kehittämiseksi.

TILAA KARTOITUS VERKKOKAUPASTA

Tutustu laajaan valikoimaan hyvinvointituotteita ja apuvälineitä verkkokaupassa

Nukkuminen
tuoli-ikoni
Istuminen
Hygienia
Ruokailu
Liikkuminen
Kuntoutus
Pienapuvälineet
Näkö
Kuulo
Muisti
Turvallisuus
Seksuaalisuus
Vaatteet
Kosmetiikka
Sisustus
Ravintolisät