Toimivan Kodin hoitaja huolehtii asiakkaasta

Arvokas arki arvonlisäverottomilla kotipalveluilla

Jokaisella on oikeus toimivaan arkeen. Kun toimintakyky on alentunut hetkellisesti tai pidempiaikaisesti esimerkiksi iän, sairauden, leikkauksen tai loukkaantumisen takia, Toimivasta Kodista saa arvonlisäverottomia kotipalveluita. Arvonlisäverottomat kotipalvelut oikeuttavat myös kotitalousvähennykseen.

Toimiva Koti on rekisteröitynyt Aluehallintovirastojen ylläpitämiin yksityisten sosiaalipalveluiden tuottajien rekistereihin. Tämän takia voimme tarjota kodin palvelut arvonlisäverottomina ja meidän omat asiantuntijat arvioivat asiakkaan toimintakyvyn. Lääkärin lausuntoja tai muita todistuksia ei siis tarvita!

 

Arvonlisäverottomat kotipalvelut mahdollistavat arjen apua, kun sitä eniten tarvitaan

 

Arvokas arki kuuluu meille kaikille ja siihen kuuluu oleellisesti arjessa toimiminen ja pärjääminen. Kun askareiden tekeminen ja esimerkiksi kodin siivoaminen on hankalaa, löytyy siihen apu Toimivan Kodin kotipalveluista. Me autamme aina kiireettömästi ja ollen koko ajan aidosti läsnä.

 

Arvonlisänverottomia palveluita ovat muun muassa:

 • Kotisiivous
 • Ruoanlaitto
 • Pyykkihuolto
 • Petivaatteiden vaihtaminen
 • Kodin siisteyden ylläpito
 • Asiointiapu, kuten yhdessä apteekissa käynti
 • Kotikuntoutus
 • Muistiharjoitteiden tekeminen

 

Toimivasta Kodista saa tarvittaessa myös hoivapalvelut.

Meille on ilo mahdollistaa arvokas arki ihan kaikille ja siksi arvonlisäverottoman palvelun tarjoaminen on meille tärkeää. Toimintakyky voi olla alentunut monesta eri syystä ja myös omaisten ja läheisten on hyvä tietää arvonlisäverottomasta palvelusta. Siten voidaan pitää huolta, että kaikki alvittomia palveluita ansaitsevat niitä myös saavat.

 

Miksi arvonlisäveroton palvelu kannattaa ottaa, kun siihen on mahdollisuus?

 

Arvonlisäverottomasta palvelusta voi säästää jopa 24% palvelun hinnasta. Lisäksi hinnasta voi hakea vielä 50% kotitalousvähennyksen laskien maksettavaa summaa entisestään!

Monet eivät tiedä arvonlisäverottomien palveluiden olemassaolosta, joten käymme asiakkaan kanssa maksuttomassa palveluiden kartoituksessa arvonlisäverottoman palvelun ja 50% kotitalousvähennyksen mahdollisuuden. Muistathan mainita, jos sinulle arjessa toimiminen on hankalaa ja toimintakyky on laskenut, niin osaamme katsoa oletko oikeutettu arvonlisäverottomaan palveluun.

 

Milloin toimintakyky on alentunut? Kun arjessa toimiminen on raskaampaa esimerkiksi

 • leikkauksen jälkeen
 • sairastumisen vuoksi
 • perussairauden takia
 • onnettomuudesta toipuessa
 • iän takia (arvonlisäverottomissa palveluissa ei ole ikärajaa vaan arvioimme aina tilanteen asiakaskohtaisesti)

 

Muista kertoa myös läheisillesi arvonlisäverottomista palveluista!

 

Arvonlisäverottomien palveluiden hinnat

 

Kotipalvelujen saaminen on erittäin tärkeä osa arkea ja pienistä eläkkeistä niiden maksaminen on iso kuluerä ilman alennusta palvelusta. Useille asiakkaillemme kotipalveluiden käynti on myös arvokas ihmiskontakti arjessa, joten on tärkeää mahdollistaa laadukas palvelu kaiken tuloisille, joilla on tarve arjen apuun.

Säännöllisen kotipalvelun ja kotisiivouksen arvonlisäveroton hinta on vain 32 €/tunti. Palveluiden hinnoista voit vielä hakea kotitalousvähennystä verotuksesta! Silloin kotisiivouksesta ja -palvelusta maksat vain 16 €/tunti.

 

Ota meihin yhteyttä ja sovitaan maksuton käynti, minkä aikana keskustelemme enemmän arvonlisäverottomista palveluista ja kotitalousvähennyksestä! Maksuton kartoituskäynti ei sido mihinkään ja sen tarkoituksena on selkeyttää asiakkaalle tarjoamiemme palveluiden kokonaisuutta.