Kotimaiset palvelut tunnistaa avainlipusta

Toimivassa Kodissa arvostetaan kotimaista työtä ja osaamista ja palveluillemme on myönnetty Avainlippu. Se on merkki Suomessa tuotetusta palvelusta tai tuotteesta. Saadakseen Avainlipun täytyy tuotteen tai palvelun kotimaisuusaste olla vähintään 50% ja täyttää tarkat kriteerit. Avainlipun tarkoituksena on ohjata kuluttajat valitsemaan kotimaisen vaihtoehdon.

 

Toimivan Kodin palvelut ovat olleet jo vuosia Avainlipun alla ja asiakkaamme ovat arvostaneet sitä suuresti. Maksuttomissa palvelukartoituksissamme kodin palveluidemme kotimaisuus tulee lähes poikkeuksetta esiin. On ihana huomata, että meidän ja asiakkaidemme arvot kohtaavat.

 

Pysähdy siis hetkeksi miettimään omaa kulutustasi. Sinulla on valta valita juuri itseäsi miellyttävät palvelut ja tuotteet. Voit päättää itse mitä palveluita ostat ja miltä yritykseltä. Vaikuta siis omalla kulutuksellasi siihen, millaisia palveluita ja tuotteita meillä on tarjolla. Käytä omaa voimaasi ja kysy itseltäsi: Onko siinä Avainlippu?

 

Avainlippu on meille tärkeä merkki

 

Olemme ylpeitä, että olemme saaneet palveluillemme luotettavan ja arvostetun merkin kotimaisuudesta. Toimivassa Kodissa kotimaisuus on tärkeä arvo ja meille on tärkeää tehdä työtä Suomeen. Kotimainen palvelu ja siitä kertova Avainmerkki myös yhdistetään laatuun ja välittämiseen, mitkä ovat meille yrityksenä ensisijaisia.

 

Avainlippu myös kertoo toiminnastamme palveluiden taustalla. Kotimaisuus säilyy läpi koko yrityksen myös niissä toiminnoissa, jotka eivät näy päällepäin kuluttajille. Avainlipun kriteereihin lasketaan kaikki palvelun tuottamisesta koituvat kustannukset tukien suomalaista työtä kokonaisuutena.

 

Toimivan Kodin kaikille palveluille on myönnetty Avainlippu:

  • Kotisiivous
  • Kotipalvelut
  • Kotihoiva
  • Kotisairaanhoito
  • Kotilääkäri
  • Pikatalonmies

 

Suomalaisen työn liitto on aloittanut jo vuonna 2018 Onhan siinä Avainlippu -kampanjan. Kampanjan päätarkoituksena on pysäyttää meidät kaikki ostopäätöksen äärellä. Valitsemalla kotimaisen tuotteen tukee myös kotimaista työtä. Muistathan siis ostoksia tehdessä kysyä itseltäsi: Onhan siinä avainlippu?

Ota yhteyttä!

 

Pyydä tarjous Toimivan Kodin palveluista yhteydenottopyyntölomakkeella tai soittamalla 029 3400 930. Palveluihin kuuluu maksuton palvelukartoitus, missä käydään asiakkaan kanssa läpi mm. palvelun sisältö, hinnat ja aikataulut. Samalla kerromme mielellämme kuinka meillä toimitaan kotimaisuuden takaamiseksi!

Palveluissamme on mahdollista saada myös kotitalousvähennys.