Toimivan Kodin Blogi

Paikannin turvaa hyvän elämänlaadun – ostajan opas

Kun on tarvetta tietää tavaroiden, eläinten tai ihmisten liikkeistä, paikantimien valinta on ajankohtaista. Paikantimia on useita erilaisia, joten ne kannattaa valita aina tilanteen mukaan. Esimerkiksi perheen lemmikki ja muistisairas isovanhempi saavat erilaiset paikannuslaitteet.

Turvapuhelin ja paikannin hankitaan useimmin vanhuksille ja muistisairaille, mutta ne sopivat kenelle tahansa, jolla on toimintakyky alentunut ja haluaa turvata arkeaan.

LUE LISÄÄ

Isänpäivän lahjavinkit top 10

Muista isää käyttöön tulevalla lahjalla. Meiltä Toimivasta Kodista saa kaiken ikäisille isille ratkaisuja arkeen ja keräsimme teille isänpäivän top 10 lahjavinkit.

LUE LISÄÄ

7 keinoa toimivan arjen tueksi

”Mielenkiintoinen juttu mutta ei ole vielä ajankohtainen minulle.” ”Sitten joskus, kun olen vanha, on varmasti tarpeellinen.” ”Kyllä tässä vielä pärjätään. ”

Arjen apuvälineiden, kodin esteettömyyden ja hyvinvointiteknologian esiin ottaminen tuo usein vasta keskustelijalle ajatuksen tulevaisuudesta, vaikka ikä tai sairaus olisivat jo tuoneet mukanaan arkeen haasteita. Apuvälineitä ja esteettömyyttä tukevia ratkaisuja ei kuitenkaan kannata arastella tai jättää hankintaa liian myöhäiseksi. LUE LISÄÄ