Toimiva Koti – Arvokas Arki

Kotimaiset palvelut tunnistaa avainlipusta

Toimivassa Kodissa arvostetaan kotimaista työtä ja osaamista ja palveluillemme on myönnetty Avainlippu. Se on merkki Suomessa tuotetusta palvelusta tai tuotteesta. Saadakseen Avainlipun täytyy tuotteen tai palvelun kotimaisuusaste olla vähintään 50% ja täyttää tarkat kriteerit. Avainlipun tarkoituksena on ohjata kuluttajat valitsemaan kotimaisen vaihtoehdon.

LUE LISÄÄ

Kotiapu luo omaa aikaa ja helpotusta elämään

On ihana tulla puhtaaseen kotiin! Kotiapu parantaa elämänlaatua, kun voi käyttää vapaa-aikaa muuhun kuin ruoanlaittoon ja kodin töihin. Arjen stressiä helpottaa tietäminen, ettei iäkäs äiti vietä päiviään vain yksin kotona vaan hänen luonaan käy kotiapu. Kodin palvelut ennen kaikkea luovat vapaa-aikaa tehdä rakastettuja asioita kodin huollon sijasta ja antavat mielenrauhaa.LUE LISÄÄ

Joululahjavinkit

Joulu lähestyy ja on taas aika pohtia, mitä joululahjaksi perheelle, ystäville ja sukulaisille.

Monia joululahjojen ostaminen askarruttaa ja lahjojen hankinta aiheuttaa ylimääräistä stressiä, joten keräsimme tähän blogikirjoitukseen Toimivan Kodin vinkit parhaimpiin joululöytöihin.

LUE LISÄÄ

Paikannin turvaa hyvän elämänlaadun – ostajan opas

Kun on tarvetta tietää tavaroiden, eläinten tai ihmisten liikkeistä, paikantimien valinta on ajankohtaista. Paikantimia on useita erilaisia, joten ne kannattaa valita aina tilanteen mukaan. Esimerkiksi perheen lemmikki ja muistisairas isovanhempi saavat erilaiset paikannuslaitteet.

Turvapuhelin ja paikannin hankitaan useimmin vanhuksille ja muistisairaille, mutta ne sopivat kenelle tahansa, jolla on toimintakyky alentunut ja haluaa turvata arkeaan.

LUE LISÄÄ

Isänpäivän lahjavinkit top 10

Muista isää käyttöön tulevalla lahjalla. Meiltä Toimivasta Kodista saa kaiken ikäisille isille ratkaisuja arkeen ja keräsimme teille isänpäivän top 10 lahjavinkit.

LUE LISÄÄ