Porvoon parempi arki kodin palveluilla ja apuvälinemyymälästä

Hyvinvointia arkeen apuvälineillä ja palveluilla Porvoossa

Toimivan Kodin palvelut sekä apuvälinemyymälä rantautuivat Porvooseen. Olemme saaneet äärimmäisen lämpimän vastaanoton ja monet kertoivat palvelujemme olleen kaivattu lisä Porvoolaisten hyvinvointiin.

Porvoon apuvälinemyymälä on lopettanut toiminnan Kauppakeskus Lundissa 28.2.2019. Apuvälineitä saa  tilattua verkkokaupasta kauppa.toimivakoti.fi ympäri Suomen! Kaikkia kodin palveluja saa tilattua Porvoon alueelle.

 

Iloista vilskettä myymälässä

Porvoon sydämessä Kauppakeskus Lundin toisessa kerroksessa S-markettia vastapäätä on viihtyisä kauppa täynnä käytännöllisiä tarvikkeita arkeen. Sen edessä kauniit rollaattorit ja ostoskassit odottavat uusia omistajiaan ja kauppa kutsuu tutustumaan erilaisiin apuvälineisiin. Monille laaja ja monipuolinen valikoima tulee yllätyksenä ja myymälästämme löytyy tavaroita, joiden olemassaolosta ei edes tiedetä. Luomme asiakkaillemme päivittäin ahaa- elämyksiä siitä, kuinka voimme helposti mahdollistaa parempaa arjessa pärjäämistä.

Apuvälinemyymälän valikoimassa muun muassa:

Toiminnalliset, kipua lievittävät asusteet ja tuet

Ruuanlaittoa ja purkkien avaamista helpottavat tarvikkeet

Liikkumisen turvaavat kaiteet ja kahvat

Unta tasoittavat lakanat ja ergonimiset tyynyt sekä patjat

Pitkävartiset pesimet ja voiteenlevittäjät sekä muut hygieniasta huolehtimisen avut

Myymälässä henkilökuntamme auttaa mielellään asiakkaitamme valitsemaan juuri heille oikeanlaiset välineet. Kaikkia tuotteita pääse kokeilemaan ja sovittamaan. Apuvälineiden lisäksi valikoimaamme kuuluvat myös huonekalut kuten seniorisängyt, nousuaputuolit, apupöydät, korotetut keittiön tuolit sekä vessankorottimet ja kahvat.

Olemme tiiviissä yhteistyössä monien eri hyvinvointialan yritysten sekä yhdistyksen kanssa. Käymme pitämässä luentoja hyvinvoinnin tapahtumissa ja järjestämme apuvälineistä esittelyjä muun muassa yhdistysten omissa tiloissa heidän jäsenilloissaan. Tietomme apuvälineistä on alan huippua, valikoimastamme vastaavat esteettömyyden ammattilaiset ja tutustumme jatkuvasti uusiin innovaatioihin sekä hyvinvointiteknologiaan. Tämän ansiosta voimme tarjota kattavimman valikoiman parhaita arjen ratkaisuja.

Kattava palvelukokonaisuus tuo arkeen turvaa

Vanhempi rouva kulkee rollaattorin avustuksella torin poikki kohti kauppakeskusta. Hänen seuranaan on Toimivan Kodin avustaja, joka on lähtenyt mukaan asiointiavuksi ja seuraksi. He ovat yhdessä suunnitelleet ostosreissun ja mitä ruokatarvikkeita ostetaan illemmalla syötävää ateriaa varten. Kaupasta matkaan tarttuu vain tuoreita aineksia, kun kerrankin on joku auttamassa ruuanlaitossa. Kotimatkalla piipahdetaan apuvälinemyymälässä ja mukaan tarttuu uudet nätit tukisukat.

Turvalliseen ja arvokkaaseen arkeen kuuluvat oleellisesti välineistön lisäksi erilaiset palvelut. Meiltä löytyy kattavat palvelukokonaisuudet ihan jokaiselle. Kodin palveluista lapsiperheiden suosikkeja ovat ruuanlaittoapu sekä kotisiivous, kun taas seniorit suosivat asiointiapua ja kodin ylläpidon palveluita. Hoivapalveluista löytyvät myös kotihoidon ja kotisairaanhoidon palvelut.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa

Asiointiapu
Kodin siisteyden ylläpito
Ruuanlaitto
Kotisiivous
Yhdessä oleminen ja tekeminen
Arkikuntoutus
Pyykkihuolto
Kotihoito
Kotisairaanhoito

Palvelumme tehdään kiireettä ja ammattitaitoisen henkilökunnan voimin ollen aidosti läsnä. Työntekijämme ovat kaikki Toimivan Kodin omilla palkkalistoilla vakituisissa työsuhteissa mahdollistaen aina saman tiimin asiakkaalle. Meille on tärkeää että voimme olla ylpeitä työstämme ja siksi palveluissamme on sydän mukana.

Palvelemme Porvoon ja sen lähialueen asukkaiden lisäksi myös pääkaupunkiseudulla. Palveluita voivat ostaa muun muassa niitä itse tarvitsevat tai heidän omaisensa.

Porvoon hoivapalvelut ja kodin palvelut

Puh. 029 3400 930 (arkisin klo 8-16)

asiakaspalvelu@toimivakoti.fi

Tilaa maksuton palvelukartoitus puhelimitse 029 3400 930 tai yhteydenottolomakkeella.