Ikkunanpesu

Puhtaat ikkunat kirkastavat koko kodin ilmeen! Toimivasta Kodista saa ikkunanpesun jokaiseen kotiin luotettavasti ja ammattitaidolla. Tarjoamme ikkunoiden pesua sekä säännöllisen kotisiivouksen yhteydessä että omana palvelunaan ja meiltä onnistuu myös hankalammin saavutettavat ikkunaruudut. Unohda jokakeväinen ja -syksyinen ikkunanpesun pohdinta ja ota ammattilaiset asialle – ilahdut varmasti kotiin tullessasi!

 

Toimialueemme on Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa ja Kirkkonummi sekä lähialueet.

IkkunanpesuT ammattitaidolla

Ikkunanpesun suorittavat aina siihen koulutetut siivoojat oikeaoppisesti ja laadukkailla välineillä.

 

Tuomme aina mukanamme omat ammattimaiset ikkunanpesuvälineet ja -aineet. Meidän jäljiltä ei ikkunaan jää viiruja ja puhdistamme myös ikkunoiden karmit ja sisäpinnat.

 

Siivoojamme ovat luotettavia ja ammattitaitoisia, joten kotisi on hyvissä käsissä. Jos jotain sattuisi, palveluumme kuuluu aina vakuutus. Takaamme tyytyväisyytesi ja saat asiakaspalveluumme nopeasti yhteyden.

 

Ikkunoiden pesuun kuuluu halutessasi parvekelasit ja puhdistamme ikkunanpesun yhteydessä myös sälekaihtimet.

Ikkunanpesu hinta

Ikkunanpesun hinnoittelu menee pestävien ruutujen mukaan 20 €/ruutu ja lisäksi veloitamme puolen tunnin matkakulut. Ikkunanpesun minimihinta on 120 €. Ruutukohtainen hintamme on suuntaa antava ja voi vaihdella ikkunoiden muodon mukaan. Pystymme arvioimaan hinnan asukkaan asunnon koon ja ikkunoiden kuvailun mukaan.

Kaikki kodin palvelut toimivasta kodista

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki kodin palvelut; kotisiivouksen, ikkunoiden pesun, kotiavun ja kotihoivan sekä kotisairaanhoidon.

 

Meille mikään inhimillinen ei ole vierasta, teemme siivousta myös koteihin, joissa lähtökohdat ovat esimerkiksi hamstrauksen tai tapaturman jäljiltä. Mikään siivous ole meille liian haastava ja isompiin urakoihin saamme tarvittaessa välineitä sekä lisäkäsiä sisaryhtiöltämme Siskon Siivoukselta.

Ikkunanpesu ja muut kodin palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Toimivan Kodin palveluiden hinnoista voi vähentää 40% työn arvonlisäverollisesta osuudesta. Arvonlisäverollinen osuus on kaikki tehty työ, mistä koko ikkunanpesu koostuu. Esimerkiksi käyttämällä kotitalousvähennystä ikkunoiden pesun minimihinnalla 120 € maksat vähennyksen jälkeen vain 72 €.

 

Saat myös vanhemmille ostetuista palveluista kotitalousvähennyksen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Soita meille puh. 029 3400 930 tai täytä alla oleva tarjouslomake ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ota yhteyttä