Isänpäivän lahjavinkit top 10

Muista isää käyttöön tulevalla lahjalla. Meiltä Toimivasta Kodista saa kaiken ikäisille isille ratkaisuja arkeen ja keräsimme teille isänpäivän top 10 lahjavinkit.

  1. Sukat – varmasti käyttöön tuleva lahja, millä ei voi mennä pieleen

Yksinkertaisimmillaan on todettava, että kaikki tarvitsevat sukkia. Toimivasta Kodista saa muun muassa nilkkaa puristamattomat diabetessukat sekä kaatumisia ehkäisevät liukuestesukat. Talven lähestyessä myös ihanat lämpimät ja pörröiset Medima-liukuestesukat ovat palelijan unelmalahja!

 

  1. Back On Trackin tekninen kerrasto – sydäntä ja kehoa lämmittävä lahja

Back on Trackin vaatteet on valmistettu funktionaalisesta kankaasta, joka heijastaa kehon lämpöä infrapunasäteilynä takaisin kudokseen. Se kiihdyttävän verenkiertoa, mikä taas helpottaa kipuja, vahvistaa tulehdusoireiden lieventämistä ja rentouttaa jännittyneitä lihaksia. Hengittävä kangas on erinomainen treenivaate tai lämpökerrasto talven pakkasilla!

 

  1. Back On Trackin villahuivi – kylmyyttä ja niskan alueen jumeja vastaan

Back On Trackin tekninen, lämpöä heijastava kangas toimii erinomaisesti ulkoasusteissa. Villahuivi suojaa pakkasten kylmyydeltä ja käytössä rentouttaa niskan lihaksia poistaen jännittyneisyyttä. Pehmeä paketti on tänä vuonna haluttu isänpäivälahja!

 

  1. Autoilun apuvälineet – vaivattomampaa huristelua autolla kulkevalle isälle

Autoilu on monilla osana jokapäiväistä toimintaa, joten miksei tehdä siitä mukavampaa? Autoilun apuvälineitä ovat muun muassa erilaiset tukikahvat, jotka helpottavat autosta nousemista. Lisäksi turvavyön vetimen kanssa saa turvavyön päälle ilman vaikeita asentoja. Lähtekää isän kanssa ajelulle!

 

  1. Rollaattori – tummaa puuta oleva Trust sisärollaattori on tyylikäs menopeli

Trustin sisärollaattori on ketterä kulkemisen avustaja pienissä tiloissa. Sulavalinjainen rollaattori on kotona ilo silmälle ja siinä vakiovarusteena oleva tarjotin helpottaa tavaroiden siirtämistä. Tästä papalle potkua liikkumiseen!

 

  1. Nousuaputuoli – Cocoon tuoli takaa vaivatonta löhöilyä kotona tyylillä

Kun ponnistusvoimat jaloissa heikentyvät ja omasta laiskanlinnasta tai sohvan pohjalta on vaikea nousta ylös, on nousuaputuoli ratkaisuna ongelmaan. Nousuaputuolin avulla pääsee tuolista nousemaan vähällä ponnistuksella tai, mallista riippuen, jopa kokonaan ilman ponnistusta. Toimivassa Kodissa on monia erilaisia nousuaputuoleja erilaisiin sisustuksiin, tiloihin ja tarpeisiin. Isien suosikkina on ollut muhkea Cocoon-nousuaputuoli, mikä menee kokonaan taakse nostaen myös jalat mukavaan makuuasentoon. Tässä tuolissa saa mainiot pienet torkut!

Tuoleja pääsee kokeilemaan Helsingin Ruskeasuon myymälässämme ja lisätietoja löytyy verkkokaupastamme.

 

  1. Kävelykeppi – klassikko ei mene koskaan pois muodista

Aina klassinen lahja on ergonominen ja tyylikäs kävelykeppi. Kepeissä on korkeussäädöt ja pohjassa kepinpääkumi. Kivan lahjapaketin saa tehtyä hankkimalla kävelykeppiin valmiiksi jo lisävarusteita kuten valon, jääpiikin, rannelenkin tai kepin pidikkeen. Ei muuta kun kävelykeppi mukaan ja yhdessä ulkoilemaan!

 

  1. SteadyBody-lakanat – rauhallista unta teknisillä lakanoilla

SteadyBody® -lakana tasoittaa ja jakaa lämpötilaa pitäen nukkujan sopivan lämpöisenä koko yön ja tarjoten rauhallisemman nukkumisen. Lakanat tuntuvat miellyttävältä iholla ja pysyvät kuivina. Lakanoilla on paras teho kun käyttää sekä SteadyBody® pussi- että aluslakanaa ja nukkuu alasti. Tarjoa isälle hyvät yöunet ja virkistyneet päivät!

 

  1. PP Mini Track paikannin ja turvapuhelin – huolettomampaan arkeen

Pieni, tyylikäs PP Mini Track toimii sekä paikantimena että turvapuhelimena. Hädän sattuesssa napin painalluksella saa soitettua ennalta määrätyt numerot läpi kunnes joku vastaa ja apu on saatavilla. Paikannin kulkee helposti mukana kaulanauhassa, avaimenperänä tai itsekseen taskun pohjalla. Mukana tulee myös helppokäyttöinen lataustelakka. Anna lahjaksi isälle turvallisempi arki

 

  1. Lahjakortti kodin palveluihin – aineeton lahja täynnä hyötyä ja tarkoitusta

Osta isälle lahjaksi antoisampaa arkea kotipalveluiden muodossa. Lahjakorttilla saa 2 tuntia Toimivan Kodin kotipalveluita pääkaupunkiseudulla arkisin klo 8-16 välillä. Palvelut sisältävät asiakkaan toiveiden mukaan mm. ylläpitosiivousta, pyykkihuoltoa, ruuanlaittoa, asiointi- ja ulkoiluapua tai arkiakuntoutusta. Tutustu kotipalveuihimme. Anna isälle enemmän aikaa viettää rakastamiensa asioiden ja ihmisten kanssa!

 

Tuotteet ovat saatavilla Toimivan Kodin verkkokaupasta sekä myymälöistä Helsingin Ruskeasuolla ja Porvoon Kauppakeskus Lundissa.

Iloista isänpäivää kaikille!