Joululahjavinkit

Joulu lähestyy ja on taas aika pohtia, mitä joululahjaksi perheelle, ystäville ja sukulaisille.

Monia joululahjojen ostaminen askarruttaa ja lahjojen hankinta aiheuttaa ylimääräistä stressiä, joten keräsimme tähän blogikirjoitukseen Toimivan Kodin vinkit parhaimpiin joululöytöihin.

Varmin lahja ihan kenelle tahansa on lahjakortti. Lahjakortin avulla lahjan saaja voi itse vaikuttaa lahjan sisältöön ja antamalla lahjaksi lahjakortin palveluihin, antaa samalla toiselle myös hemmottelua ja hyvinvointia. Kodin palveluiden lahjakortit antavat lahjan saajalle vapaa-aikaa ja stressin lievitystä. Myymälän lahjakortilla lahjan saaja voi itse käydä ostoksilla joko paikan päällä myymälässä tai verkkokaupassamme.

 

Miesten joululahjat ovat simppeleitä hyötytuotteita tyylillä

Halutuin lahja on tänä vuonna pehmeä, joten meidän joulahjaideat isälle, isoisälle, veljelle ja poikaystävälle sisältävät muun muassa Back on Trackin toiminnallisesta ja lämpöä heijastavasta kankaasta tehtyjä vaatteita.

Back On Trackin miesten välikerrasto pitää isät, veljet ja poikaystävät lämpiminä.

Back On Trackin tukisukat auttavat palautumaan treenien ja urheilusuoritusten jälkeen.

EQUAn tyylikkäät juomapullot ovat käteviä niin toimistolla kuin reissun päällä. Niihin saa kuumat sekä kylmät juomat ja ne kestävät konepesun.

Cocoon nousuaputuoli on ihana nojatuoli löhöilyä varten, mikä on kiva ostaa isommalla joukolla kotona viihtyvälle gentlemannille. Tuoli laskeutuu säätimen avulla täysin makuuasentoon ja niin ylös, että istumasta pääsee jaloilleen ponnistamatta.

 

Naisten joululahjat lisäävät hyvinvointia ja ovat esteettisesti miellyttäviä

Tänä jouluna pidetään itsestämme hyvää huolta ja meidän joululahjaideat äidelle, isoäidille, siskolle ja tyttöystävälle sisältävät kauneutta ja sisustusta.

La Cure kuolleenmeren kosmetiikka hoitaa ihoa ja edistää sen terveyttä luontaisten raaka-aineiden avulla.

EQUA juomapullojen ihanat pullot näyttävät kauniilta niin työpaikalla kuin omassa kotona. Juomapullot ovat tehty myrkyttömistä materiaaleista ja kestävät kovempaakin käyttöä.

Back On Trackin huivi lämmittää hartioita ja pitää jumeja poissa tavallisia lämmittimiä paremmin. BOTin kaulahuivi on Toimivan Kodin naisten ehdoton suosikki!

Back On Trackillä on myös kaunis tupsullinen pipo, mikä pitää pään lämpimänä.

Balmuirin huonetuoksut ja tuoksukynttilät tuovat kotiin ylellisyyttä.

 

Lahjaideat kyläilijöille

Joulunaikaa vieraillaan paljon ja viemisinä on kukkasia ja herkkukoreja. Joululahjat vanhemmille ovat myös monesti erilaisia itse kasattuja paketteja käytännöllisistä asioista. Kyläilyn yhteydessä vietäviksi lahjoiksi vinkkaamme lahjoja, joista nauttii useampikin!

Bottega Verden kosmetiikkapaketit ovat ihana tuominen. Ihanalta tuoksuvat shampoot, käsienpesuaineet ja rasvat tuovat iloa pitkään.

Hierontakoukun avulla huoltaa itsenäisesti kehon kiputiloja ja sillä yltää hankaliinkin kipukohtiin. Kehonhuolto ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Piikkimatot ja -rullat rentouttavat ihoa ja aktivoivat hermostoa. Niiden käyttämisestä tulee virkeä olo ja kiputilat lievittyvät

 

Seniorien joululahjatoiveet tulevat tarpeeseen

Ikääntyneille naisille ja miehille lahjojen kannattaa olla sellaisia, jotka tulevat oikeasti käyttöön. Apuvälineitä on ihan jokaiseen lähtöön erilaisiin tilanteisiin ja keräsimme tähän suosituimmat joululahjat ikääntyneille.

Isot pelikortit ja niille tehty pidike tekee korttipelien pelaamisesta helpompaa ja pokeri onnistuu vaikka sorminäppäryys ja näkö eivät olisi enää entisellään.

Renkailla kulkevat ostoskärryt on näppärä mukana kaupungilla kulkiessa. Ostoskärryissä on myös portaita kiipeäviä kärryjä, porraskiipijöitä, joita ei tarvitse ollenkaan nostella.

Monipuolinen paikannin ja turvapuhelin tuo turvaa vanhuksen tai esimerkiksi muistisairaan elämään. Siinä napin painalluksella saa helposti soitettua läheisille hätätilanteessa.

Key Finderin avulla löytyy muun muassa avaimet, lompakko ja puhelin nopeasti ja näppärästi. Esineisiin kiinnittävä paikanilmaisin hälyttää painaessa paikantimesta kyseisen värisen ilmaisimen nappia.

Toimivasta Kodista löytyy joululahjat myös pienemmälle budjetille ja monet asiakkaamme ostavat ystävilleen esimerkiksi purkkien avaajia ja liukuestesukkia.

 

Tervetuloa myymälöihimme

Tule tutustumaan valikoimaamme myymälöihin Helsingin Ruskeasuolle Invalidisäätiön Terveyspuistoon sekä Porvooseen Kauppakeskus Lundin toiseen kerrokseen. Myymälöissä pääset myös kokeilemaan kaikkia tuotteita.

Verkkokaupan kautta toimitamme tuotteita ympäri Suomea! Tilaukset voi tehdä verkkokaupan kautta, soittamalla numeroon 029 3400 930 tai laittamalla sähköpostia asiakaspalvelu@toimivakoti.fi.

Lisää vinkkejä joululahjoiksi löydät Toimivan Kodin joulukalenterista toimivakoti.fi/joulukalenteri