Loman jälkeen palataan puhtaaseen kotiin. Kotisiivous on tänä vuonna kesän trendi.

Kesän lomatrendi on puhdas asunto

Onnistuneen loman ajatus lähtee siitä, että puhtaassa ja siistissä kodissa mieli lepää. On siis ihanaa palata lomareissulta raikkaaseen kotiin ja jatkaa rauhassa lomailua. Reissaamisen yhteyteen kuuluu paljon puuhaa, joten siivous on niiden lisäksi ylimääräinen ajan ja energian syöppö. Sen kuitenkin pystyy skippaamaan yllättävänkin helposti ja kohta kerromme kuinka se onnistuu!

 

Lomareissu, kuten aina ennenkin

 

Aiemmin tapana oli siivota ennen lomille lähtöä tai vaihtoehtoisesti piti tyytyä ei-niin-puhtaaseen kotiin loman jälkeen. Reissukiireiden ohella arvokasta aikaa meni asunnon kuntoonlaittoon ja tehtävälista pursusi asioita. Pahimmissa tapauksissa listoja oli kaksi; itse loman tehtävälista ja kodin askareiden tehtävälista. Kun lomalle lähteminen on itsessään liian stressaavaa, ei lomatunnelmaan pääse helposti. Arjen nopea tempo kulkee mukana vielä ensimmäiset lomapäivät ja sosiaaliset suhteet kiristyvät, jos kaikki ei toimi suunnitelmien mukaan.

Jos taas siivoaminen on jätetty loman jälkeiseen aikaan, voi kotona odottaa inhottavia yllätyksiä. Sohvan alle piiloon kierinyt eväsleipä kasvattaa uutta elämää ja viemäreistä leijailee käyttämättömyyden jäljiltä epämiellyttävät hajut. Kotona olisi ihana rentoutua ja purkaa rauhassa tuliaiset kasseista eikä hypätä heti tekemään kodin askareita. Arjen rutiiniin palautuminen ottaa jo muutenkin aikansa ihan kaikkien lomailijoiden kohdalla.

 

Tänä kesänä lomailijat ovat keksineet loman pelastajaksi ammattilaisen kotiisiivouksen ja kotiavun!

 

Näiden kahden vaihtoehdon lisäksi on nyt kolmas ratkaisu, missä kodin askareet ja puhtaus eivät ole loman tai lomavalmistelujen tiellä. Pakkaa rauhassa ja sotke vaikka lisää tavaroita etsiessä. Älä huolehdi pyykkivuoresta tai kodin raikkaudesta. Hoida itsesi ja perheesi lomalle rennosti ja ilman huolta. Kun kotiovi menee takananne kiinni, voit asettaa aivosi lomamoodiin. Tulette paremmin toimeen keskenänne kun ketään ei stressaa ja pakkaaminenkin oli tehokkaampaa, kun sen sai tehtyä ajan kanssa. Lomalta palatessanne vastassa on puhdas ja raikas koti.

Sillä aikaa, kun olette poissa kotoa, ammattitaitoiset ja luotettavat siivoojat laittavat kotinne kuntoon! Perheen lomaillessa asunnossa käydään siivoamassa, laittamassa tavarat paikoilleen, kastelemassa kukat ja hoitamassa niin pyykit kuin tiskitkin. Siivouspalvelu mahdollistaa kiireiset ja huolettomat lähdöt. Ei ole väliä, mihin kuntoon asunto jää, sillä kotiin palatessa on varmasti siistiä.

 

Asiakas pääsee keskustelemaan kanssamme yksityiskohdista

 

Ennen matkustusta sovitaan yhdessä siivousyrityksen kanssa, mitä kaikkea reissun aikana kotona tehdään. Kodin siistimisen lisäksi usein halutaan, että pestään jääkaappi ja tehdään perusteellinen pesutilojen puhdistus. Välillä sovitaan myös asioita, joita siivooja ei tee. Esimerkiksi kodin työhuoneet voivat tarkoituksella olla luovan kaaoksen alla ja sieltä imuroidaan vain näkyvät pinnat eikä siirretä mitään tavaroita.

Omaan kotiin voi olla haastavaa päästää vieraita ihmisiä, kun omistajat ovat poissa, mutta siitä ei kannata murehtia. Olemme luotettava palveluntarjoaja ja kaikki työntekijämme kunnioittavat asiakkaiden koteja ja omaisuutta.

 

Lomalle lähtö voi olla helppoa, kun antaa itselleen luvan nauttia

 

Siivouspalvelun hankkiminen mahdollistaa oman ajankäytön suuntaamisen itselleen tärkeisiin asioihin. Loman suunnittelu sekä lähtövalmistelut helpottavat ja kotona odottaa vain positiivinen yllätys ja raikas koti. Toimiva Koti huolehtii kodin puhtaudesta sinun lomaillessa ja rentoutuessa. Arvosta omaa aikaasi, kun alan ammattilaiset ja puhtaudesta aidosti kiinnostuneet siivoojat varmistavat raikkaan kodin odottamaan paluutasi.

Lomalle lähtijän muistilista

 

Sovimme aina asiakkaan kanssa yhdessä, mitä palvelumme sisältävät ja miten asiakas toivoo meidän toimivan. Voimme yhdessä sopia kiinteän tuntimäärän tai vaihtoehtoisesti siten, että siivoamme kunnes on siistiä. Jos sovittua siivousaikaa jää yli, emme jää pyörittelemään peukaloita!

Lomareissun aikana esimerkiksi

  • kastelemme kukat ja ruokimme kalat
  • Järjestämme tavarat paikoilleen
  • Vaihdamme lakanat
  • Pesemme, kuivaamme ja viikkaamme pyykit kaappiin
  • Viemme roskat
  • Tyhjennämme ja pesemme hajulukot
  • Pesemme jääkaapin
  • Suoritamme pesutilojen perusteellisen puhdistuksen

 

Ota yhteyttä

 

Kysy lisää tai tilaa kotisiivous soittamalla puh. 029 3400 930 tai täytä yhteydenottolomake.