KODIN PALVELUT - HELSINKI, ESPOO, VANTAA, KAUNIAINEN, PORVOO

Toimiva Koti tuo helpotusta arjen askareisiin kattavilla kodin palveluilla. Luomme asiakkaillemme enemmän vapaa-aikaa ja stressittömyyttä tehdessämme muun muassa kodin siivouksen heidän puolestaan. Kotityöt eivät kasaannu kontrolloimattomiksi kokonaisuuksiksi ja vaikka koti notkuisi pyykkivuorista, me tarjoamme myös kertasiivouksia ja laitamme kodin vaikka joulukuntoon.

 

Suosittuja palveluitamme on tavallisen kotisiivouksen lisäksi muun muassa ruuanlaitto lapsiperheille, vanhusten kotipalvelut. Meidän henkilökunta tarjoaa seuraa ja aitoa läsnä olemista muun muassa yksinäisille vanhuksille kotitöiden teon ohella.

 

Kun toimintakyky on alentunut eikä kodin askareita saa tehtyä entisen mallisesti, palvelumme saa arvonlisäverottomina. Omaiset voivat kauttamme varmistaa läheistensä kattavan huolenpidon ja yksinäiselle seuraa sekä yhdessäoloa.

 

Palvelut tarjoamme sekä kertaluonteisina että säännöllisinä. Monipuolinen palvelutarjoama takaa kaikki kodin ratkaisut yhden katon alta. Teemme aina asiakkaillemme yksilölliset palvelukokonaisuudet ja joustamme sekä muokkaamme palveluita asiakkaan toiveiden mukaisesti nopeallakin aikataululla. Palveluumme kuuluu aina maksuton kartoitus, missä käydään läpi palveluiden sisällöt.

TILAA MAKSUTON KARTOITUS
UUTTA - TILAA KOTISIIVOUS JA IKKUNANPESU VERKKOKAUPASTA

PALVELUT

KOTISIIVOUS

 • Kodin siisteydestä huolehtiminen
 • Pyykkihuolto
 • Kotityöt, mm. tiskaaminen ja roskien vienti
 • Ikkunanpesut
 • Erikoissiivoukset
LUE TARKEMPI PALVELUKUVAUS
PYYDÄ TARJOUS
TILAA VERKKOKAUPASTA

KOTIPALVELUT

 • Asiointiapu
 • Ruoanlaitto
 • Lemmikkien ulkoilutus
 • Kotityöt
 • Yhdessäolo
 • Arkikuntoutus
 • Kodin siisteys
LUE TARKEMPI PALVELUKUVAUS
PYYDÄ TARJOUS

PIKATALONMIES

 • Kodin pienet asennus- ja korjaustyöt
 • Pihatyöt: haravointi, lumenluonti, rännien puhdistus
 • Huonekalujen kokoaminen
 • Muuttoapu
 • Lamppujen vaihto, verhojen ripustaminen, palovaroittimien patterien vaihto
LUE TARKEMPI PALVELUKUVAUS
PYYDÄ TARJOUS

MAKSUTON PALVELUKARTOITUS

Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin arkisin 24 tunnin kuluessa. Tulemme maksuttomalle palvelukartoituskäynnille sovittuna ajankohtana ja käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi hänen toiveet ja tarpeet muodostaen asiakasta parhaiten palvelevan kokonaisuuden. Käynnin lopputuloksena syntyy palvelusopimus, mistä tulee ilmi kaikki sovitut asiat.

 

Kartoitus ei sido asiakasta mihinkään vaan se olemasta helpottamaan asiakkaan päätöksentekoa palveluiden suhteen. Kartoituksessa käydään myös läpi arvonlisäverottomat palvelut sekä kotitalousvähennysmahdollisuudet.

VARAA MAKSUTON KARTOITUS

TOIMINTATAPAMME

Henkilökuntamme hoitaa työnsä tehokkaasti ja ammattitaidolla, mutta asiakaskohtaamiset tehdään aina ilman kiirettä ja asiakasta kuunnellen. Meille on äärimmäisen tärkeää luottamussuhde asiakkaan kanssa ja teemme, mitä lupaamme sovitussa aikataulussa. Haluamme olla ylpeitä tekemästämme työstä.

 

Kaikki työntekijämme ovat vakituisessa työsuhteessa Toimivan Kodin omilla palkkalistoilla, mikä takaa asiakkaille tutut ja turvalliset siivoojat ja hoitajat. Koulutamme työntekijät itse ja perehdytämme aina uuteen kohteeseen esimiehen johdolla, jotta palvelukartoituksessa sovitut asiat tulevat varmasti tehdyksi.

ARVONLISÄVEROTTOMAT PALVELUT

Kun oman kodin ylläpito ja arkiset askareet vaikeutuvat toimintakyvyn alentumisen takia, saa meiltä ostettua siivous- ja kotipalveluita arvonlisäverottomaan hintaan. Toimintakyky voi olla alentunut hetkellisesti tai pidempiaikaisesti esimerkiksi iän, sairauden tai loukkaantumisen takia.

 

Toimintakyvyn määrittäminen tapahtuu maksuttomassa palvelukartoituksessa eikä asiakkaalla tarvitse olla tilastaan mitään todistuksia tai lausuntoa. Toimiva Koti on rekisteröitynyt tuottaja rekisteriin, jonka kautta meillä on oikeus tehdä sosiaalihuollon kirjallinen palvelusuunnitelma ja voimme myöntää arvonlisäverottomat hinnat.

 

Koti- ja siivouspalvelun arvonlisäveroton hinta on 32 €/h. Myös näistä alv-0% hinnoissa on mahdollisuus 50% kotitalousvähennykseen.

40% KOTITALOUSVÄHENNYS

Palveluissamme on myös 40% kotitalousvähennys mahdollisuus. Tarkoittaen, että asiakas voi ilmoittaa verotukseen joko kuluvalle vuodelle tai veroilmoituksen yhteydessä kotitalousvähennyksen alaisista palveluista. Kaikki asiakkaamme voivat hakea kotitalousvähennystä ja sitä voi saada 2 250 €/hlö kalenterivuodessa. Myös vanhemmille ostetut palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä