Kotiapu luo omaa aikaa ja helpotusta elämään

On ihana tulla puhtaaseen kotiin! Kotiapu parantaa elämänlaatua, kun voi käyttää vapaa-aikaa muuhun kuin ruoanlaittoon ja kodin töihin. Arjen stressiä helpottaa tietäminen, ettei iäkäs äiti vietä päiviään vain yksin kotona vaan hänen luonaan käy kotiapu. Kodin palvelut ennen kaikkea luovat vapaa-aikaa tehdä rakastettuja asioita kodin huollon sijasta ja antavat mielenrauhaa.

Kaikilla ei ole kykyä ja jaksamista huolehtia kodin kunnossapidosta, joten on äärimmäisen tärkeää, että heillä on kaikki ulkopuolinen apu saatavilla. Toimivan Kodin palveluita ostavat niin iäkkäät, liikuntarajoitteiset, sairastuneet ja heidän omaisensa sekä esimerkiksi arjen helpotusta kaipaavat lapsiperheet. Monipuolisista palveluista tehdään aina asiakkaan näköinen kokonaisuus tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Toimivan Kodin kotiapu on joustava ja monimuotoinen palveluvalikoima, mistä löytyy varmasti apua kaikkien arkeen.

 

Kotipalvelut ja kotisiivous ovat lapsiperheen apu

 

Lapsiperheen arjen stressiin auttaa ruoanlaittopalvelut ja kiireisen arjen korvaamaton pelastaja on kotisiivous. Kotiapu tyhjentää päivän tehtävälistaa ja perheellä on enemmän aikaa viettää keskenään. Yhteiseltä päiväretkeltä on ihana palata puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin, kun hellalla odottaa myös juuri tehty pata ruokaa koko perheen nautittavaksi ja pakkaseen on tehty pari annosta pahan päivän varalle.

Kotisiivous sisältää aina asiakkaan kanssa yhdessä sovitut asiat ja se voi kattaa kaiken, mitä kotona vaan voi puhdistaa. Lisäksi siihen voi yhdistää muita kodin palveluita kuten ruuanlaiton ja lemmikkien ulkoiluttamisen.

 

Yksin asuvalle kotiapu on myös seuraa

 

Monien ikääntyneiden läheiset asuvat kauempana toisessa kaupungissa eivätkä pysty kyläilemään vanhempiensa ja isovanhempiensa luona säännöllisesti. Silloin on ihanaa olla käden ulottuvilla palvelu, missä lämminhenkiset ihmiset hoitavat arkiaskareita tarjoten samalla yhdessä tekemistä ja aitoa läsnäoloa.

Kodin palveluista tehdään aina asiakkaalle yhdessä juuri häntä hyödyttävä kokonaisuus. Ikääntyneen kanssa esimerkiksi tehdään muistiharjoitteita sekä ulkoillaan ja harrastetaan yhdessä. Asiakkaan kanssa voidaan tehdä fysioterapiassa määrättyjä harjoitteita ja tuetaan omatoimisuutta arkisissa askareissa. Yhdessä ostoksilla käyminen ja ruoanlaitto ovat erittäin suosittuja palveluita asiakkaidemme keskuudessa.

 

Pikatalonmies hoitaa asennukset sekä kodin ja pihan kunnostustyöt

 

Kotona tuntuu olevan aina jotain pientä korjattavaa, laitettavaa ja siirrettävää. Taulu odottaa seinälle ripustamista, lista repsottaa, verhot pitäisi vaihtaa ja palovarottimesta on patteri lopussa. Ikeasta olisi kiva saada uusi hylly, mutta ei ole voimia tai osaamista sitä kasata. Toimivan Kodin pikatalonmies hoitaa juuri tämänlaiset kodin pienet asennustyöt sekä ulkotyöt kuten haravoinnin, lumenluonnin ja rännien putsaamisen. Pikatalonmies myös ripustaa ja riisuu jouluvalot- ja koristeet ammattitaidolla. Toimivan Kodin pikatalonmiespalvelut ovat saatavilla pääkaupunkiseudulla.

 

Monipuoliset palvelut tarjoavat kattavan kokonaisuuden arjen ratkaisuja

 

Parhaan hyödyn palveluistamme saavat asiakkaat, jotka yhdistelevät niitä juuri omannäköisekseen palvelukokonaisuudeksi omien tarpeidensa mukaan. Siivouksen yhteydessä voidaan tehdä pyykkihuolto, kastella kukat ja yhdessä tehtävän ruuanlaiton yhteydessä käydään samalla asioimassa lähipankissa. Kodin palveluiden lisäksi Toimivasta Kodista saa myös hoivapalveluita, kuten lääkkeiden valvontaa, haavahoitoa ja verenpaineen mittauksen.

 

On myös siivousurakoita, joita ei vaan itse pysty suorittamaan ja me hoidamme myös nämä erikoisemmat tapaukset. Hoidamme ammattitaidolla muun muassa hamstraajien kodin raivaussiivoukset sekä kalmasiivoukset, suursiivoukset ja hajunpoiston. Tavoitteenamme on tarjota kaikki kodin palvelut saman katon alta helposti yhdestä numerosta.

 

Henkilökohtaisesti räätälöidyt palvelut

 

Ennen ensimmäistä palvelukertaa teemme maksuttoman kartoituskäynnin, jossa käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi hänen toiveensa ja tarpeensa  palveluiden osalta ja sen perusteella rakentuu jokaiseen kotiin räätälöity sopimus palveluiden sisällöstä ja aikataulutuksesta.

Kodin palveluita saa sekä kertaluontoisena että säännöllisesti. Säännöllisen kotisiivouksen voi tilata joka viikko, joka toinen tai joka neljäs viikko juuri oman tarpeen mukaan. Joulu- ja kevätsiivoukset ovat myös suosittuja säännöllisten siivouksien ohelle. Kotiapua saa aina tarpeen mukaan vaikka päivittäin.

 

Palveluistamme saa verotuksessa kotitalousvähennyksen ja asiakkaamme ovat oikeutettuja arvonlisäverottomaan palveluun, kun toimintakyky on alentunut hetkellisesti tai pidempiaikaisesti.

 

Tilaa maksuton palvelukartoitus lomakkeemme kautta tai soita 029 3400 930.