Toimivan Kodin työntekijä asiakkaan kanssa ulkoilemassa

Kotihoiva on aitoa läsnäoloa

Toimivassa Kodissa tehdään työtä siten, että voimme olla itsestämme ja työkavereistamme ylpeitä. Meillä jokainen asiakas ja työntekijä nähdään yksilöinä, tämä saa aikaan vahvoja ihmisten välisiä sidoksia. Huolehdimme ikääntyvien ja sairaiden hyvinvoinnista kiirehtimättä ja aidosti välittäen. Tervetuloa tutustumaan hoivatiimin kulissien taakse!

 

Olemme ihminen ihmiselle

 

Toivomme, että kaikki työntekijämme näkevät asiakkaan aina ihmisenä hänen taustoistaan, mielipiteistään tai käytöksestään riippumatta. Meillä ollaan ihminen ihmiselle ja tehdään työtä sydämellä. Hoivatyössä menemme ihmisten omaan kotiin, siihen kaikista rakkaimpaan paikkaan, ja meidän tulee tehdä se kunnioittaen. Asiakkaidemme luona emme kiirehdi ja käytämme aidosti aikaa heidän hyvinvointinsa varmistamiseen. Luomme asiakkaille oman nimetyn hoivatiimin, milloin asiakas tulee tutuksi ja tieto kulkee sulavasti tiimin sisällä.

Tarjoamme työntekijöillemme kannustavan työyhteisön, joka auttaa aina tarvittaessa, kattavan perehdytyksen työtehtäviin, vastuuta omasta tekemisestä ja mukavat asiakkaat. Hoivatyö on kokonaisvaltaista palvelua, jossa huolehditaan, että asiakkaalla on kaikki hyvin. Toimivassa Kodissa emme tee vain asiakkaan pyytämiä asioita vaan olemme aidosti läsnä.

 

Kotihoivan yhteisö

 

Hoivatyö on monipuolista eikä samanlaista päivää ole. Hoitajien käytössä on viimeisin tieto hoiva-alasta, parhaat työvälineet sekä tehokkaimmat hoivan menetelmät. Annamme työntekijöiden käyttöön yrityksen auton, jolla pääsee helposti kulkemaan asiakkaiden välillä ja kuljettamaan välineitä mukana.

Toimivassa Kodissa saa lämpimän vastaanoton ja talo on täynnä tyytyväisiä työntekijöitä. Ilmapiiri on avoin, hyväksyvä ja kansainvälinen, missä näkyy välittäminen myös työyhteisön toimissa. Työkaverit huolehtivat myös toistensa yleisestä hyvinvoinnista ja välillä kehotetaan laittamaan työasiat syrjään ja menemään kotiin rentoutumaan. Meillä koko henkilökunta ovat yhtä arvokkaita ja kelle tahansa esimiehelle tai kollegalle voi kertoa murheistaan ja tarjota omaa tsemppiä. Esimiesten tehtävänä on pitää huolta hoitajien jaksamisesta ja työn mielekkyydestä.

Meillä keskitytään jokaisen työntekijän yksilöllisyyteen ja työvuorot suunnitellaan hoitajien elämäntilanteen mukaisesti ja työvuoroihin saa kukin itse vaikuttaa. Jokaisen Toimivan Kodin työntekijän takana on vahva ja tukea antava työyhteisö.

 

Hoivan työ on itsenäistä

 

Hoivatyö voi olla välillä yksinäistä asiakkaalta toiselle kulkiessa ja omasta työstä tulee ottaa vastuuta. Toimivassa Kodissa on aina takana aivan ihana tiimi, mutta työt tehdään itsenäisesti, mikä edellyttää oman toiminnan ohjaamista ja ajankäytön hallintaa. Hoivan työntekijöiltä toivomme ulospäinsuuntautunutta ja positiivista asennetta sekä aitoa halua auttaa. Meillä arvostetaan myös molemminpuolista joustavuutta työvuoroissa. Hoivatyössä on mahdotonta ennustaa työpäivien sisältöä, joten hoitajien on oltava valmiita muuttuviin tilanteisiin ja rytmin vaihteluihin. Nopea reagointikyky ja stressinsietokyky ovat eduksi hoivan tiimissä.

 

Asiakkaitamme palvellaan erilaisin palveluin

 

Toimiva Koti tuottaa asiakkaille kattavasti palveluita ja monipuoliseen hoivatiimiin mahtuu monenlaista osaamista. Jokaisen työntekijän takana on asiantunteva tiimi alan ammattilaisia.

 

Hoiva-apu

Ollaan läsnä asiakkaan kanssa ja tehdään kodin arkisia askareita.

Pidetään huolta, että asiakkaalla on kaikki hyvin ja autetaan tarvittaessa esimerkiksi hygienian hoidossa sekä käydään yhdessä kaupungilla.

Työhön ei tarvita erillistä koulutusta, koska hoitotoimenpiteitä ei tehdä eikä lääkkeisiin kosketa. Työ soveltuu esimerkiksi lähihoitajaksi opiskelevalle.

 

Kotihoito

Kotihoidossa avustetaan päivittäisissä toimissa sekä huolehditaan hygieniasta.

Lääkehoito sekä ihonalaiset pistokset.

Asiakkaan kanssa läsnä oleminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen.

Kotihoidon työntekijät ovat hoivan ammattilaisia ja kouluttautuneita lähihoitajia.

 

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoito on ammattitaitoista sairaanhoitoa ja kokonaisvaltaista terveyden edistämistä, jota sairaanhoitajat tekevät lääkärin määräysten mukaan.

Kotisairaanhoitajilla on sairaanhoitajan tutkinto ja kokemusta kotihoidosta.

 

Lähde mukaan Toimivan Kodin hoivatiimiin

 

Kiinnostuitko Toimivasta Kodista työnantajana? Tutustu avoimiin työpaikkoihin rekrytointisivuiltamme ja lähetä hakemus! Jos et löytänyt mieleistäsi työpaikkaa, voit laittaa avoimen hakemuksen sekä verkostoitua kanssamme ja saat ilmoituksen Toimivan Kodin uusista työpaikoista.