KOTILÄÄKÄRI – LÄÄKÄRIN PALVELUT KOTIIN

 

Tarjoamme kotilääkärin palveluita nykyisille ja uusille asiakkaille arkena klo 8-16 välillä. Lääkärin palvelut ovat saatavilla seuraavana arkipäivänä tarpeen kartoituksesta

 

Lääkäripalvelumme auttaa, kun haluat tilata ajan esimerkiksi kotilääkärimme etävastaanotolle. Etävastaanotolla sairaanhoitajamme saapuu kotiisi ja suorittaa ennen lääkärin vastaanoton alkua tarvittavat mittaukset sekä yleisen voinnin kartoituksen.

 

Etävastaanoton hyödyt asiakkaalle

 

 • Edullisempi tapa saada lääkärinkonsultaatio
 • Etävastaanoton yhteydessä sairaanhoitajamme voi ottaa näytteet ja kokeet, eikä tarvitse erikseen käydä laboratoriokokeissa. Toimitamme näytteet myös puolestasi laboratorioon.
 • Sinun ei tarvitse lähteä terveyskeskukseen tai päivystykseen hoidattamaan vaivaasi
 • Asiakkaan palvelu on mutkatonta ja nopeaa
 • Lääkärin konsultaatio saadaan jopa samana päivänä tai seuraavana arkipäivänä
 • Tarvittaessa pystymme noutamaan ja toimittamaan määrätyt lääkkeet sinulle kotiin

 

Lääkärin etävastaanotto ja sairaanhoitajan kotikäynti

 

150 € / käynti

 

RESEPTIT  |  LÄHETTEET KUVANTAMISPALVELUIHIN  |  LABORATORIOTUTKIMUKSET

Sairaanhoitajan ja kotilääkärin hinnat

 

Sairaanhoitaja kotikäynnillä ja lääkärin etävastaanotto         150 €/käynti

 

Sairaanhoitajan kotikäynti (verinäytteenotto/hakasten poisto)          55€ / käynti

Lääkäri ja hoitaja ovat kotikäynnillä asiakkaan luona                        350 € / käynti

 

Käynnin kesto vaihtelee tapauskohtaisesti ja kestää enintään 60 minuuttia, ylimenevä aika laskutetaan 70 € / 15 min. Kotilääkärin palveluita voivat käyttää Toimivan Kodin nykyiset sekä uudet asiakkaat.

Palvelun tilaamisen kulku

 

 1. Kun tarvitset lääkäriä tai sairaanhoitajaa, soita Toimivan Kodin hoivan päivystysnumeroon 040 777 1759. Päivystysnumero palvelee arkisin klo 8.00-16.00.
 2. Sairaanhoitajamme sopii kanssasi vastaanoton ajankohdan. Lääkärin etävastaanotto saatavilla useasti myös samana päivänä, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Lääkäripalvelut saatavilla arkipäivisin.
 3. Yleiset kysymykset kotilääkärin palveluista voi lähettää myös sähköpostitse asiakaspalvelu@toimivakoti.fi.

Toimivasta Kodista saa kaiken hoivan kotiin juuri niin säännöllisesti kuin on tarvetta.

 

 • Kotihoito
 • Kotisairaanhoito
 • Kotilääkäri

 

Kotilääkärin sekä sairaanhoitajan palveluita voi hyödyntää myös esimerkiksi:

Kun tarvitset lääkäripalveluitamme, soita Toimivan Kodin hoivan päivystysnumeroon 040 777 1759. Päivystysnumero palvelee arkisin klo 8.00-16.00.

Lääkärin etävastaanotolla Sairaanhoitaja saapuu kotiisi sovittuna ajankohtana ja suorittaa tarvittavat alkututkimukset ja mittaukset (mm.verenpaine, tulehdusarvot) . Tämän jälkeen sairaanhoitaja avaa videoyhteyden lääkäriin. Etävastaanotolla lääkäri pystyy määräämään tarvittaessa reseptit, laboratoriotutkimukset ja lähetteet kuvantamispalveluihin.

Lääkäri keskustelee potilaan, omaisen sekä sairaanhoitajan kanssa ja etsii yhdessä heidän kanssaan parhaan ratkaisun kulloiseenkin ongelmaan. Tarvittaessa sairaanhoitaja voi lähettää kuvia, videoita ja ottaa laboratoriokokeita lääkärin pyynnöstä. Lääkäri määrää hoitotoimenpiteet, kirjoittaa lausunnot ja lähetteet. Tarvittaessa asiakas lähetetään jatkotutkimuksiin lääkäriasemalle tai päivystykseen.

Ota yhteyttä