KOTIPALVELUT

Helpota arkeasi ja priorisoi lisää aikaa asioihin ja ihmisiin, joita rakastat

Kotipalvelu on tarkoitettu sinulle, joka haluat helppoutta omaan elämääsi ja vapauttaa aikaa arkisista kodin askareista sinulle rakkaimpiin asioihin, kuten perheeseen, ystäviin, harrastuksiin tai vaikka päiväuniin.

 

Kotipalvelua ei ole suunnattu tietylle kohderyhmälle, vaan räätälöimme kotipalvelun aina täysin asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Vain näin voimme taata tyytyväisyytesi ja sen, ettet maksa sellaisesta palvelusta, jota et tarvitse. Tätä ajatusta tukemaan tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin.

 

Asiakkaina meillä on mm. lapsiperheitä, ikäihmisiä, liikuntarajoitteisia ja kaikenikäisiä pariskuntia.

 

Lue blogistamme, kuinka kotiapu tuo helpotusta arkeen.

PYYDÄ MAKSUTON PALVELUKARTOITUS

Käytännön esimerkkejä kotipalvelusta

Hoidamme esimerkiksi kodin siivouksen, perheen pyykkihuollon ja ruoanlaiton. Mikä olisi mukavampaa kuin käydä arki-iltana yhdessä syömässä ja palata raikkaaseen juuri siivottuun kotiin?

 

Käymme myös esimerkiksi liikuntarajoitteisten tai ikäihmisten kanssa kaupungilla asioilla viettäen mukavan päivän jutellen kaupassakäynnin ohessa.

 

Kerro vain miten voimme auttaa. Kotipalvelun tarkoitus on helpottaa arkeasi ja tehdä siitä mielekkäämpää.

 

Yleisiä palveluita, joita kotipalvelumme sisältää:

  • Ylläpitosiivous
  • Pyykkihuolto
  • Asiointi- ja ulkoiluapu
  • Ruoanlaitto
  • Ikkunanpesut
  • Tiskaaminen ja roskien vienti
  • Arkikuntoutus

 

Kysy rohkeasti, mikäli et löytänyt tästä listasta tarvitsemaasi palvelua. Pystymme toteuttamaan toiveesi hyvinkin todennäköisesti laajan palveluvalikoimamme ansiosta.

Saat yksilöllistä ja joustavaa palvelua

Voit tilata meidät niin kertaluontoisesti kuin myös säännöllisesti luoksesi. Luonasi käyvät aina samat työntekijämme, jotka on nimetty juuri sinua varten ja tulevat näin hyvin tutuiksi.

 

Erotumme alallamme merkittävästi ihmisläheisellä toimintatavalla. Kun menemme asiakkaan luokse, niin meillä on aidosti aikaa kohdata hänet. Tavoitteemme on aina, että mielesi paranee meidän ollessa paikalla. Silloin olemme onnistuneet työssämme.

OSTA LAHJAKORTTI KOTIPALVELUUN

Tilaa kotipalvelun maksuton alkukartoitus

PYYDÄ KARTOITUS

Tarjoamme palveluihimme kotonasi tehtävän maksuttoman alkukartoituksen, joka ei sido sinua mihinkään. Alkukartoituksessa käymme läpi tarpeesi ja erityistoiveesi. Näin voit olla varma siitä, että saat palvelulta juuri sen, mitä haluat.

 

Olemme saaneet paljon kiitosta alkukartoituksesta, koska sen jälkeen asiakkaalle tulee varmuus siitä, mitä hän on ostamassa.

Kotipalvelun hinta

Säännöllisen kotipalvelun hinta on 39,50 €/tunti ja kertakäynnin 45 €/h. Minimiveloitus on 2 tuntia. Kotipalveluajan lisäksi veloitamme 0,5 h matkakuluja.

 

Mikäli asiakkaallamme on alentunut toimintakyky iän, leikkauksen tai sairauden vuoksi, niin palvelun saa ALV 0%. Arvonlisäveroton hinta on 32 €/tunti. Lue lisää arvonlisäverottomista kotipalveluista.

 

Palvelumme on 40% kotitalousvähennyskelpoinen, joten voit vähentää vuosittain verotuksessasi puolet palveluidemme hinnasta 2 250 € asti. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Kotipalvelu ja me olemme täällä sinua varten!

Helpota arkeasi, kevennä mieltäsi ja priorisoi lisää aikaa asioihin ja ihmisiin, joita rakastat.

 

Kotipalvelu ja me olemme täällä sinua varten! Ota yhteyttä lomakkeella tai puhelimitse ja kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Vastaamme sinulle 24h kuluessa.

 

Asiakaspalvelu puh. 029 3400 930 (arkisin klo 8-16)

 

Kotipalveluita teemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla, akselilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi ja Kauniainen.

Yhteistyö kanssamme etenee näin:

1) Ota meihin yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa. Soita asiakaspalveluun 029 3400 930 (arkisin klo 8-16) tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

 

2) Vastaamme yhteydenottoosi arkisin 24h kuluessa.

 

3) Tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille luoksesi (1h) sovittuna ajankohtana. Kartoitus ei sido sinua mihinkään.

 

4) Sovit kanssamme jatkosta.

 

 

Tutustu myös muihin kodin palveluihimme!

Ota yhteyttä