KOTISAIRAANHOITO

Kotisairaanhoito on sairaalatasoista hoitoa omassa kodissa

Kotisairaanhoidon avulla mahdollistetaan asiakkaamme hyvä ja turvallinen sairaanhoito hänen omassa kodissa.

 

Kotisairaanhoito on ammattitaitoista sairaanhoitoa ja kokonaisvaltaista terveyden edistämistä, jota sairaanhoitajat tekevät lääkärin määräysten mukaan. Sairaanhoitaja arvioi mahdollisia hoitokeinoja ja miten sairauksia voi ennaltaehkäistä. Sairaanhoitaja mm. jakaa ja annostelee lääkkeet, tarkkailee niiden mahdollisia sivuvaikutuksia ja seuraa asiakkaan yleistä terveydentilaa. Lue alempana tekstistä yleisimmät hoitotoimenpiteet.

 

Kotisairaanhoidon avulla hoito on usein mielekkäämpää kuin sairaalassa, koska koti ympäristönä on tuttu ja turvallinen. Kotisairaanhoito helpottaa kotona olemista, tekee sairaalasta kotiutumisen helpoksi sekä turvalliseksi ja tukee omaisia potilaan kotihoidossa. Hoidon tavoitteena on, että asiakas voi jatkaa elämäänsä normaalisti kotona.

 

Yksityiseltä palveluntarjoajalta tilattu kotisairaanhoito tai muut hoitopalvelut eivät estä sinua tilaamasta hoitopalveluita myös kunnalta. Monesti se on jopa hyvin suositeltavaa käyttää molempia toimijoita, jotta hoito on mahdollisimman hyvää.

Hoidon laadun takaavat tutut ja ammattitaitoiset sairaanhoitajat

Kaikki hoitajat ovat luonnollisesti ammattitaitoisia sairaanhoitajia. Luomme heistä asiakkaillemme oman sairaanhoitajatiimin, jolloin asiakkaalle nimetään tietyt sairaanhoitajat, jotka käyvät hänen luona. Näin hoitajat tulevat tutuiksi ja tieto tiimin sisällä kulkee sulavasti.

 

Hoitajamme ovat siis aina ajantasalla, mitä viime kerralla asiakkaan kanssa on käyty läpi!

 

Tarjoamme asiakkaillemme juuri sellaista hoitoa, joka on heille kaikista mielekkäintä ja jolla saadaan parhaat tulokset sairaanhoidon suhteen. Turvallisuuden tunne niin asiakkaalle kuin omaisille on tärkeää, ja siksi meiltä saa tilattua hoivapalveluita kertaluontoisesta käynnistä ympärivuorokautiseen hoitoon. Meillä on muutamia asiakkaita, joiden luona vietämme säännöllisesti öitäkin.

Yleisiä palveluita, joita kotisairaanhoito sisältää:

  • Hoito- ja palvelusuunitelman teko
  • Lääkeinjektiot lihakseen
  • Vaativat haavanhoidot
  • INR eli Marevan hoitotason mittaus
  • Etälääkärin kanssa reseptien uusimiset ja uusien lääkkeiden aloitus
  • Haavahakasten ja tikkien poisto
  • Kroonisten kestokatetrien vaihdot
  • Verinäytteiden otot
  • Letkuruokinta
  • Geriatria

 

Huomaathan, että nämä ovat vain tyypillisimpiä hoitotoimenpiteitä. Meillä on pitkä ja vankka kokemus sairaanhoidosta, joten voimme suorittaa hyvinkin vaativia toimenpiteitä. Soita 029 3400 930 tai laita meille viestiä ja kysy, voimmeko suorittaa haluamaasi toimenpidettä!

Yksilöllinen hoitosuunnitelma tuo tuloksia ja turvaa

Yksilöllinen hoito on kaiken perusta. Erotumme muista alamme toimijoista sillä, että haluamme yksilöllistää palvelumme todella henkilökohtaiselle ja asiakasta huomioivalle tasolle. Siksi teemme asiakkaidemme kanssa aina yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman, jonka tavoitteena on paras mahdollinen hoito ja onnistunut kuntoutus. Kotisairaanhoidon tueksi asiakkaamme ottavat tyypillisesti myös kotihoitoa, joka keskittyy sairaanhoidon sijaan enemmän päivittäisissä toiminnoissa avustamiseen ja viriketoimintaan.

Mihin kaikkiin tukiin olet oikeutettu?

Moni asiakkaamme kokee haasteena sen, ettei tiedä tarpeeksi siitä, mihin tukiin hän on oikeutettua ja millaisia tarvikkeita hän voi saada ilmaiseksi. Monesti myös ajatellaan, että yksityinen sairaanhoito sulkee pois mahdollisuuden kunnalliseen hoitoon. Näin asia ei kuitenkaan ole, vaan ne enemmänkin tukevat toisiaan.

 

Maksuttomassa alkukartoituksessa sairaanhoitajamme neuvoo sinua siinä, mitkä asiat on hyvä ottaa kunnan kautta mitkä yksityiseltä, jotta hoito tulee kokonaiskustannuksiltaan sopivaksi. Lisäksi saat arvokasta tietoa siitä, mitkä asiat ovat verovähennyskelpoisia, mihin tukiin olet oikeutettu ja millaisia tarvikkeita olet oikeutettu saamaan ilmaiseksi.

 

Vaikket olisikaan juuri nyt aikeissa ostaa palveluitamme, niin autamme sinua mielellämme.

Kotisairaanhoidon hinta

Kotisairaanhoito maksaa 55 €/tunti. Tilattava minimiaika on 1 tunti, johon sisältyy 15 minuutin matka-aika. Kehä I ulkopuolella oleviin kohteisiin lisäämme hintaan 10 €.

Tilaa kotisairaanhoidon maksuton alkukartoitus

Jos et ole varma, onko kotisairaanhoito oikea vaihtoehto, niin voit kutsua sairaanhoitajan luoksesi täysin maksuttomasti. Alkukartoituksessa käymme läpi toiveesi ja ajatuksesi hoitoon liittyen ja vastaamme sinua mietityttäviin kysymyksiin.

 

Alkukartoitus ei sido mihinkään, vaan sen tarkoitus on helpottaa päätöksentekoasi palvelun tilaamiseen liittyen. Se on luotu täysin sitä varten, että sinä saat varmuuden siitä, haluatko aloittaa kanssamme yhteistyön.

 

Ota rohkeasti yhteyttä lomakkeella tai puhelimella ja kutsu sairaanhoitajamme maksuttomalle kartoituskäynnille. Vastaamme sinulle arkisin viimeistään 24h kuluessa.

 

Asiakaspalvelu puh. 029 3400 930 (ma-pe 8-16)

 

Tutustu myös muihin kodin palveluihimme!

Ota yhteyttä