KOTISIIVOUS ESPOO

Toimivan Kodin kotisiivous luo puhtaan kodin lisäksi vapaa-aikaa, pientä luksusta ja helpompaa arkea. Asiakkaamme saa siistin, raikkaan ja puhtaan kodin lisäksi myös vapauden käyttää aikaansa muuhun kuin siivoukseen. Imuroinnin sekä lattioiden ja pintojen puhtaanapidon lisäksi teemme pyykkihuoltoa ja haastavampiakin siivouksia.

 

Puhtaassa kodissa on mukavampi oleskella ja sielu lepää järjestyksen keskellä. Puhdas sisäilma myös edistää terveyttä ja oikein huolletut pinnat pysyvät pidempään hyvinä.

 

Eikö olisi ihanaa työviikon jälkeen vain rentoutua viikonlopun ajan ja unohtaa imuri siivouskaappiin? Unohda omantunnon kolkutukset, kuinka pitäisi tehdä sitä ja tätä, kun ammattitaitoiset siivoajamme hoitavat kotisi puhtaudesta puolestasi!

 

Kaikille ei myöskään ole mahdollista pitää kotia kunnossa omin avuin ja silloin on aika soittaa meille ja tilata maksuton palvelukartoitus. Katsotaan yhdessä, kuinka voimme helpottaa arkea ja tuoda elämään pientä luksusta.

 

Meiltä saa kodinhoidon palvelut Espoossa juuri oman tarpeesi mukaan säännöllisesti tai kertaluontoisesti. Toimivan Kodin kautta saat myös ikkunanpesut ja erikoissiivoukset, kuten remonttisiivoukset, kuolinpesien tyhjennykset ja siivoukset sekä huonekalujen pesut.

 

Ammattitaitoiset ja luotettavat siivoojamme tekevät kodista varmasti puhtaan. Kaikki työntekijämme ovat omilla palkkalistoillamme ja osallistuvat Toimivan Kodin koulutuksiin. Perehdytämme siivoojan aina itse siivouskohteeseen. Vakituisissa työntekijöissämme on vähän vaihtuvuutta, mikä mahdollistaa tutut siivoojat kerrasta toiseen.

 

Voit tilata ja maksaa kotisiivouksen ja ikkunanpesun helposti verkkokaupassa.

TILAA ILMAINEN SIIVOUSKARTOITUS
UUTTA - TILAA KOTISIIVOUS JA IKKUNANPESU VERKKOKAUPASTA

ESIMERKKEJÄ SIIVOUSPALVELUISTA

Tarjoamme kaikki siivouspalvelut yhden katon alta ja rakennamme aina yksilöllisen palvelukokonaisuuden asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Oli se sitten kukkien kastelu, parvekkeen tai saunan peseminen tai pyykkihuolto, me hoidamme homman! Kotisiivoukseen kuuluu käytännössä kaikki, mitä vaan on mahdollista siivota ja puhdistaa.

 

Palveluitamme muun muassa:

 • kodin kertasiivoukset esim. joulu- ja kevätsiivous
 • kodin ylläpitosiivoukset
 • pyykkihuolto, lakanoiden vaihto, silitykset
 • tiskaaminen ja roskien vienti
 • suursiivoukset
 • erikoissiivoukset esim. otsonoinnit ja remontti- sekä raivaussiivoukset

 

Eikö toivomasi siivous löydy listasta? Kysy meiltä siitä silti, sillä todennäköisesti se onnistuu myös! Kauttamme saa myös muut kodin palvelut, kuten asiointipalvelut ja ruuanlaitto. Tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompi ja arvokas arki.

 

Pyydä tarjous soittamalla numeroon 029 3400 930 tai laita meille viestiä. Kaikkiin palveluihimme kuuluu maksuton palvelukartoitus, missä teemme yhdessä juuri tarpeitasi vastaavan palvelusuunnitelman.

KUINKA VOIMME AUTTAA?
UUTTA - TILAA KOTISIIVOUS JA IKKUNANPESU VERKKOKAUPASTA
Kotisiivous Helsinki
Kotisiivous Espoo

MAKSUTON PALVELUKARTOITUS

Tarjouspyynnön saatuamme otamme yhteyttä jo viimeistään seuraavana arkipäivänä. Sovimme asiakkaan kanssa palveluille maksuttoman alkukartoituksen ja kotisiivouksen esimies tulee asiakkaan luokse ja käy läpi, millaista siivousta halutaan ja onko yksilölliset erityistoiveet. Lopputuloksena käynnistä on palvelu- ja siivoussuunnitelma, josta käy ilmi tarkasti halutut ja sovitut asiat.

 

Alkukartoitus ei sido asiakasta mihinkään vaan me tarjoamme sen sinulle maksutta päätöksentekoa helpottamaan. Haluamme, että asiakkaillemme siivouksen ostaminen on mahdollisimman mukavaa.

 

Ota meihin yhteyttä puhelimitse 029 3400 930  tai täytä kartoituslomake ja olemme sinuun yhteydessä hyvin pian!

KOTISIIVOUS ESPOO HINTA

KOTISIIVOUS
SÄÄNNÖLLINEN 39,50 €/H
KERTALUONTOINEN 45 €/H
Min. aika 2 h

 

Ammattitaitoiset ja luotettavat kotisiivoajamme hoitavat kotisi kuntoon, kastelevat kukkasi ja auttavat vaatehuollossa luoden sinulle aikaa ja jaksamista itsellesi mielekkäämpiin puuhiin. Tulemme auttamaan kertaluontoisesti, kerran kuussa, viikossa tai vaikka pienenä apuna päivittäin.

 

IKKUNOIDEN PESU 20 €/IKKUNA
Minimiveloitus 120 €

 

Ihanan puhtaat ikkunat tuovat kirkkautta kodin ilmeeseen. Tulemme pesemään ikkunasi ammattitaidolla myös hankalasti saavutettavista paikoista.

 

ERIKOISTYÖT ALKAEN 45 €/H
Minimiveloitus 135 €

 

 • Otsonointi
 • Remonttisiivous
 • Kalmasiivous
 • Muutto- ja suursiivous
 • Häätöasuntojen siivous
 • Peruspesu ja vahaus
 • Lumenpudotus
 • Huonekalujen pesut
 • Räystäskourujen puhdistus
 • Raivaussiivous

 

Hintoihin voidaan lisätä matkakulut kauemmille toimialueille, mutta niistä sovitaan aina palvelukartoituksessa ja ne on esitetty asiakkaan saamassa siivoussopimuksessa.

PYYDÄ TARJOUS
UUTTA - TILAA KOTISIIVOUS JA IKKUNANPESU VERKKOKAUPASTA

KOTISIIVOUS ON KOTITALOUSVÄHENNYSKELPOISTA - 40%

Palveluistamme saa vähentään verotuksessa 40 % arvonlisäverollisesta työstä. Kotitalousvähennyksen saavat kaikki asiakkaat ja silloin kotisiivouksen hinnaksi jää vain 23,70 €/h!

 

Kotitalousvähennyksen voi saada jo kuluvan vuoden verokortille. Vaihtoehtoisesti vähennyksen voi ilmoittaa veroilmoituksen tietoihin esitäytetyn veroilmoituksen tarkistuksen yhteydessä. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa niinkin paljon, kuin 2 250 euroa/henkilö. Opastamme kotitalousvähennyksen hakemisessa maksuttomassa palvelukartoituksessa.

 

Huomaathan, että vanhemmille ostettu kotipalvelu on myös kotitalousvähennyskelpoista.

TILAA ILMAINEN SIIVOUSKARTOITUS
UUTTA - TILAA KOTISIIVOUS JA IKKUNANPESU VERKKOKAUPASTA

PALVELUISTA ALV-0%, KUN TOIMINTAKYKY ON HEIKENTYNYT

Kun asiakkaan toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi iän, sairauden tai vamman takia, hän saa meiltä siivous- ja kotipalvelut arvonlisäverottomana. Arvonlisäverottomuus koskee niin pitkäaikaista kuin lyhyttä toimintakyvyn heikkenemistä. Esimerkiksi reumaa sairastava sekä nilkan murtanut asiakas saa meiltä alvittomat palvelut niin pitkään, kun toimintakyky on alentunut.

 

Teemme itse toimintakyvyn arvioinnin maksuttoman palvelukartoituksen yhteydessä eikä asiakkaalta vaadita minkäänlaista lääkärintodistusta tilasta. Olemme sosiaalipalveluiden tuottajarekisterissä, mikä antaa meille oikeuden tehdä sosiaalihuollon kirjallisen palvelusuunnitelman ja sen kautta myöntää arvonlisäverottoman hinnan asiakkaalle.

 

Siivous- ja kotipalvelun arvonlisävero 0% hinnat ovat 32€/tunti ja minimiveloitus on 2 tuntia. Kotitalousvähennys koskee myös alvittomia hintoja, joten toimintakyvyn alennuttua kotitalousvähennyksen jälkeen jää siivouksen hinnaksi vain 16€/tunti.

VARAA MAKSUTON ALKUKARTOITUS

MIKSI VALITA JUURI TOIMIVAN KODIN KOTISIIVOUS ESPOOSSA

Meillä on vuosien kokemus siivouksesta ja me saamme kodit ihanan puhtaiksi ja luonnollisen raikkaan tuoksuisiksi. Asiakaskuntamme on ollut meihin tyytyväinen ja suuri osa asiakkaistamme tulee suositusten kautta. Uskomme tämän olevan merkki palvelumme hyvästä laadusta ja tyytyväisistä asiakkaista.

 

 1. Takaamme kotisiivouksen laadun, sillä että koko henkilökuntamme työskentelee suoraan meille emmekä käytä lainkaan vuokratyövoimaa. Koulutamme työntekijämme itse ja heidän vaihtuvuus on hyvin pieni.
 2. Perehdytämme itse siivoojat kohteisiin. Esimies on aina mukana ensisiivouksessa uudessa paikassa, jotta kaikki kartoituksessa sovitut asiat otetaan varmasti huomioon.
 3. Pesuaineemme ovat luonnonmukaisia ja siivouskalustomme alan uusinta parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Käytämme myös asiakkaiden omia pesuaineita, mikäli niin sovitaan.
 4. Luotettavuus on työssämme ensimmäisenä prioriteettina. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja työn laadusta. Työn tapahtuessa asiakkaiden kodeissa on toisen omaisuuden ja tilan kunnioittaminen meille äärimmäisen tärkeää.
 5. Palvelukokonaisuutemme on monipuolinen ja joustamme nopeasti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Mikäli asiakas toivoo, että pesemme seuraavalla käynnillä hänen uuninsa, voi asiakas kirjoittaa lapulle asuntoon siivoojaa varten ja asia hoituu kauttamme.

 

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan, kuinka voimme parhaiten helpottaa sinun arkeasi!

Ota yhteyttä