KOTISIIVOUS KAUNIAINEN

Kotisiivous ei tuo vain puhdasta kotia, vaan myös helpottaa arkea, lisää vapaa-aikaa rakkaiden asioiden ja ihmisten kanssa sekä tuo elämään pientä luksusta.

 

Voit huoletta nostaa työpäivän jälkeen jalat ylös, kun vastassasi on puhdas koti eikä edes pyykkivuori aiheuta pesemättömänä omantunnon tuskia. Voit rentoutua viikonloput ja tehdä asioita, joista nautit.

 

Tulemme siivoamaa ja tekemään kodinhoidon työt Kauniaisissa kertaluontoisesti tai säännöllisesti juuri omien tarpeidesi mukaan, omien aikataulujesi puitteissa. Vakituiset ja luotettavat siivoojamme takaavat laadukkaasti puhdistetun kodin.

 

Toimivan Kodin kautta saat myös erikoissiivoukset sekä ikkunanpesut ja halutessasi myös muita kodin palveluita. Laaja palvelutarjoamamme on kaikkien asiakkaidemme käytössä.

TILAA ILMAINEN SIIVOUSKARTOITUS

KATTAVA KOTISIIVOUS

Teemme siivoukset joustavasti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti imuroinnista saunan pesuun sekä kukkien kastelusta pyykkihuoltoon. Siivouspalvelut saa sekä säännöllisesti että kertaluontoisesti.

 

Kotisiivoukseen sisältyy käytännössä kaikki, mitä vain voi siivota.

 

  • pyykkihuolto, silitys, lakanoiden vaihto
  • tiskaaminen ja roskien vienti
  • ikkunanpesut
  • kodin ylläpitosiivous
  • erikoissiivoukset, kuten huonekalujen pesut, otsonoinnit sekä remontti- ja raivaussiivoukset.

 

Onko tilanteesi tavallisesta poikkeava tai vaatii erikoisjärjestelyjä? Soita meille 029 3400 930 tai laita viestiä ja selvitetään, onnistuuko siivoustyö kauttamme.

 

Käytettävissäsi on myös Toimivan Kodin muut palvelut, joiden ensisijainen tarkoitus on helpottaa arkeasi.

KUINKA VOIMME AUTTAA?
Kotisiivous Helsinki
Kotisiivous Espoo

MAKSUTON PALVELUKARTOITUS

Käymme aina asiakkaan luona ilmaisella kartoituskäynnillä, missä määritetään asiakkaan tarpeet ja erityistoiveet. Käynnin jälkeen meillä on asiakkaan kanssa yhdessä suunniteltu palvelu- ja siivoussuunnitelma, mistä näkyy kaikki kartoituksessa sovitut asiat.

 

Kartoitus on asiakkaalle täysin maksuton eikä sido mihinkään. Tavoitteenamme on kuunnella asiakasta ja tehdä siivouksen ostamisesta helpompaa. Kartoituksessa käydään myös käytännön asiat läpi, jotta asiakkaalle on selvää, minkälaista palvelua hän on ostamassa.

 

Siivouksen esimies käy aina siivoojan kanssa läpi kohteen siivoussuunnitelman ensisiivouksessa, jotta kaikki kartoituksessa keskustellut asiat myös toteutuvat.

KOTITALOUSVÄHENNYS 50% JA ALV-0% MAHDOLLISUUS

Kotisiivouksen palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia eli hinnasta saa 40 % takaisin verotuksessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa niinkin paljon kuin 2 250 euroa/henkilö. Opastamme kotitalousvähennyksen hakemisessa maksuttomassa palvelukartoituksessa.

 

Siivouspalvelumme ovat arvonlisäverottomia asiakkaille, joilla on toimintakyky alentunut hetkellisesti tai pidempiaikaisesti. Asiakkaalla ei tarvitse olla tästä todistusta vaan se toimintakyky määritellään meidän puolesta palvelukartoituksessa. Toimintakyky voi olla alentunut esimerkiksi iän, sairauden tai esimerkiksi nilkan murtumisen takia.

PYYDÄ TARJOUS

VAHVUUTEMME PALVELUNTARJOAJANA

Toiminnassamme tärkeintä on tyytyväiset asiakkaat ja työssään viihtyvä henkilökunta. Nämä kaksi käyvät mainiosti yhdessä käsikkäin. Arvojamme ovat kuuntelu, kunnioitus, kannustaminen ja kiittäminen, mitä käytämme toimintaamme ohjaamassa niin sisäisesti kuin asiakkaiden kanssa toimiessa. Kun siivoojat viihtyvät työssään ja pidämme heidän koulutuksen ajan tasalla, työn jälki on tasaisen laadukasta. Luotettavat ja vakituiset siivoojat takaavat asiakkaalle parhaan lopputuloksen ja tutun siivoushenkilöstön, joka tuntee kohteet.

 

Luotettavuus on meille tärkeää ja kunnioitamme asiakkaidemme omaisuutta ja yksityisyyttä. Teemme aina, mitä olemme luvanneet ja sovitussa aikataulussa. Palvelumme ovat joustavia ja muutamme palvelukokonaisuutta asiakkaan toiveiden mukaisesti nopeallakin aikataululla.

 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä