KOTISIIVOUS PORVOO

Mielenrauhaa, lisää omaa aikaa ja arjen pientä luksusta. Sitä tarjoamme Toimivan Kodin kotisiivouksella Porvoossa. Luotettavat siivouksen ammattilaiset pitävät kotisi puhtaana ja raikkaana kertakäynneillä tai säännöllisin väliajoin aikataulujesi ja toiveidesi mukaisesti. Teemme ennen siivousta maksuttoman palvelukartoituksen, missä käydään läpi asiakkaan kanssa toiveet ja tarpeet. Tilaa kartoitus lomakkeella tai soittamalla 029 3400 930.

 

Palveluitamme on puhdas koti ja sinulle vapaus käyttää aikaasi itsellesi tärkeisiin asioihin. Koska kotona on paljon muutakin siivottavaa kuin lattiat ja pinnat, tarjoamme perussiivouksen lisäksi muun muassa ikkunanpesua, pyykkihuoltoa, huonekalujen pesuja ja pesemme samalla uunin ja jääkaapin.

 

Kaikille ei ole helppoa tai edes mahdollista pitää omaa asuntoa puhtaana, joten tarjoamme arvonlisäverottomat palvelut asiakkaille, joilla on toimintakyky alentunut hetkellisesti tai pidempiaikaisesti. Lisäksi kaikki kotisiivouksen asiakkaat ovat oikeutettuja 40 % kotitalousvähennykseen siivouksen hinnasta.

 

Kotona on paljon muutakin puuhaa ja askaretta, mihin saa Toimivalta Kodilta avun; ruuanlaittoa, pihatöitä, kodin pieniä asennus- ja korjaustöitä sekä kaikkia muita kodin askareita ja hoivaa. Tavoitteenamme on tarjota laaja palvelukokonaisuus kotiin arkea helpottamaan ja turvaamaan.

 

Kaikki työntekijämme ovat omilla palkkalistoillamme Toimivassa Kodissa emmekä käytä vuokratyövoimaa laadun takaamiseksi. Koulutamme sekä perehdytämme siivoojat itse kohteisiin, jotta kaikki palvelukartoituksessa sovitut asiat huomioidaan.

 

Kauttamme saa lähes kaikki siivousalan palvelut, joten kysy rohkeasti myös vaikeista tapauksista.

TILAA ILMAINEN SIIVOUSKARTOITUS

KATTAVAT SIIVOUSPALVELUT KOTIIN

Kodin puhtauteen kuuluu niin paljon muutakin kuin imurointi ja pölyjen pyyhintä ja me huomioimme sen palveluissamme. Meiltä saat perussiivouksen lisäksi muun muassa kukkien kastelun, parvekkeen ja saunan pesemisen ja pyykkihuollon. Meillä on myös ammattilaiset ja välineet erikoissiivoukseen ja suursiivoukseen.

 

Tässä pieni ote siivouspalveluista:

 

  • erikoissiivoukset esim. otsonoinnit ja remontti- sekä raivaussiivoukset
  • tiskaaminen ja roskien vienti
  • kodin ylläpitosiivoukset
  • kodin kertasiivoukset esim. joulu- ja kevätsiivous
  • suursiivoukset
  • pyykkihuolto, lakanoiden vaihto, silitykset
  • Kalmasiivous ja kuolinasunnon tyhjennys

 

Kaikki siivoukseen ja puhdistukseen liittyvät palvelut saat meiltä, joten ole yhteydessä vaikkei juuri sinun tilannettasi ole yllä kuvattuna. Haluamme, että asiakas löytää helposti yhdestä numerosta kaiken avun puhtauteen ja sen ylläpitoon. Soita siis 029 3400 930, lähetä viestiä asiakaspalvelu@toimivakoti.fi tai täytä yhteydenottolomake. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

KUINKA VOIMME AUTTAA?
Kotisiivous Helsinki
Kotisiivous Espoo

PALVELUKARTOITUKSESSA KÄYDÄÄN LÄPI ASIAKKAAN TARPEET JA TOIVEET

Huomioimme palveluissamme aina ensimmäisenä asiakkaan toiveet, joten tarjoamme aina asiakkaalle maksuttoman palvelukartoituksen. Siellä käydään asiakkaan tarpeet ja erikoistoiveet läpi ja siivouksen esimies laatii asiakkaan kanssa yksilöllisen palvelu- ja siivoussuunnitelman, mistä käy ilmi kartoituksessa sovitut asiat.

 

Kartoituskäynnin tarkoituksena on helpottaa asiakasta päätöksenteossa eikä se sido asiakasta millään lailla ostamaan palveluitamme. Tärkeimpiä arvojamme on asiakkaan kuunteleminen, joten toivomme siivouksen ostamisen olevan asiakkaillemme miellyttävää.

KOTITALOUSVÄHENNYS JA ARVONLISÄVEROTON HINTA

Tiesitkö että kotisiivouksemme on 40 % kotitalousvähennyskelpoista? Voit hakea palveluidemme hinnasta 40 % vähennystä jo kuluvan vuoden verokortille tai veroilmoituksen tarkastuksen yhteydessä.

 

Palvelumme saa myös arvonlisäverottomana, kun asiakkaan toimintakyky on heikentynyt hetkellisesti tai pidempiaikaisesti. Alvittoman hinnan saadakseen asiakkaan ei tarvitse hankkia todisteita tilastaan vaan toimintakyky arvioidaan palvelukartoituksessa. Arvonlisäverottoman kotisiivouksen hinta on 32 € / tunti ja kotitalousvähennyksen saa myös alv-0 % hinnoista.

 

Maksuttoman palvelukartoituksen yhteydessä käydään läpi sekä kotitalousvähennys että alv-0 % mahdollisuus.

PYYDÄ TARJOUS

TOIMINTAPERIAATTEEMME

Tärkeimmät voimavaramme ovat tyytyväiset asiakkaat sekä vakituiset, luotettavat työntekijät. Monet asiakkaamme tulevat suosittelujen kautta, minkä uskomme kertovan palveluidemme laadusta ja asiakastyytyväisyydestä. Työntekijöidemme vaihtuvuus on pientä ja pidämme heidän koulutuksen ajan tasaisena sekä siivouskalustomme alan uusimpiin päivitettyinä.

 

Luotettavuus on tärkeimpiä prioriteettejamme työn keskittyessä asiakkaidemme koteihin. Työskentelemme aina kunnioittaen toisten omaisuutta sekä yksityisyyttä. Teemme aina, mitä olemme luvanneet ja pidämme kiinni aikatauluista. Palvelumme ovat joustavia ja teemme niihin asiakkaan pyynnöstä muutoksia nopeallakin aikataululla.

 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä