KOTISIIVOUS VANTAA

Toimivan Kodin kotisiivous takaa puhtaan kodin myös Vantaalla. Tuomme siivouspalveluilla asiakkaillemme helpompaa arkea, omaa aikaa, mielenrauhaa sekä pientä luksusta elämään. Saat meiltä puhtaan ja raikkaan kodin sekä samalla vapauden käyttää aikaasi rakastamiisi asioihin. Ota viikonloppuina rennosti ja unohda imuri siivouskaappiin, me hoidamme homman. Puhdas sisäilma on hyväksi terveydelle ja pinnat pysyvät pidempään hyvänä oikeanlaisella hoidolla.

 

Tiedämme myös, ettei kaikilla ole voimavaroja ja toimintakuntoa oman kodin huoltoon. Siksi meiltä saa myös arvonlisäverottomat hinnat, kun asiakkaamme toimintakyky on alentunut. Kerro meille tarpeesi ja selvitetään yhdessä, kuinka voimme auttaa omaasi tai läheisesi arkea.

 

Palvelujamme saa juuri oman tarpeen mukaan joko kertaluontoisesti tai säännöllisesti toteutettuna. Siivouspalveluihimme kuuluvat myös muun muassa ikkunanpesut, erikoissiivoukset, pyykkihuolto ja huonekalujen pesut. Lisäksi Toimivalla Kodilla on muita kodin palveluita, jotta löydät kaiken yhden katon alta.

 

Siivoojamme ovat kaikki meillä Toimivassa Kodissa palkkalistoilla emmekä käytä vuokratyövoimaa laadun takaamiseksi. Koulutamme työntekijät alan ammattilaisiksi ja perehdytämme siivoojat aina itse siivouskohteeseen, jotta asiakkaan toiveet tulevat kuulluksi.

 

Kaikki siivoukseen sisältyvät yksityiskohdat käydään asiakkaan kanssa maksuttomassa palvelukartoituksessa! Tilaa kartoitus tai pyydä tarjous numerosta 029 3400 930. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Kauttamme saa lähes kaikki siivousalan palvelut, joten kysy rohkeasti myös vaikeista tapauksista.

 

Voit tilata ja maksaa kotisiivouksen ja ikkunanpesun helposti verkkokaupassa.

TILAA ILMAINEN SIIVOUSKARTOITUS
UUTTA - TILAA KOTISIIVOUS JA IKKUNANPESU VERKKOKAUPASTA

PALVELUKOKONAISUUS KAIKKIIN TARPEISIIN

Meiltä saa monipuoliset palvelut yhdestä numerosta ja suunnittelemme aina asiakkaan kanssa hänen toiveidensa mukaisen yksilöllisen palvelukokonaisuuden.

Perussiivouksen lisäksi voimme esimerkiksi kastella kukat, pestä saunan tai parvekkeen, hoitaa pyykit ja vaihtaa lakanat. Kaikki mitä on mahdollista siivota ja puhdistaa, kuuluvat osaamisalaamme. Asiakkaan käytössä on aina tarvittaessa kaikki kodin palvelumme.

 

Siivouspalveluitamme ovat muun muassa:

 

 • erikoissiivoukset esim. otsonoinnit ja remontti- sekä raivaussiivoukset
 • tiskaaminen ja roskien vienti
 • kodin ylläpitosiivoukset
 • kodin kertasiivoukset esim. joulu- ja kevätsiivous
 • suursiivoukset
 • pyykkihuolto, lakanoiden vaihto, silitykset
 • Kalmasiivous ja kuolinasunnon tyhjennys

 

Mikäli et löytänyt tarvitsemaasi siivousta ylläolevasta listasta, ole silti meihin yhteydessä. Tavoitteenamme on toteuttaa kaikki kotona tarvittavat palvelut ja esimerkiksi Pikatalonmies-palvelun kautta saa myös pihatyöt ja kodin asennus- sekä korjaustyöt.

 

Soita numeroon 029 3400 930, tai täytä yhteydenottolomake ja vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Palveluihimme kuuluu asiakkaan kanssa tehtävä maksuton palvelukartoitus, missä teemme juuri tarpeidesi mukaisen palvelu- ja siivoussuunnitelman.

KUINKA VOIMME AUTTAA?
UUTTA - TILAA KOTISIIVOUS JA IKKUNANPESU VERKKOKAUPASTA
Kotisiivous Helsinki
Kotisiivous Espoo

MAKSUTON PALVELUKARTOITUS

Vastaamme kaikkiin tarjouspyyntöihin viimeistään seuraavana arkipäivänä ja sovimme maksuttomasta alkukartoituksesta asiakkaan kanssa. Maksuton palvelukartoitus ei sido asiakasta mihinkään ja sen tarkoituksen on helpottaa päätöksentekoa siivousta ostaessa.

 

Kartoituksessa kotisiivouksen esimies käy läpi asiakkaan toiveet ja yksilölliset tarpeet keskustellen juuri hänelle sopivasta palvelukokonaisuudesta. Käynnin lopputuloksena syntyy palvelu- ja siivoussuunnitelma, mihin on kirjattu kartoituksessa sovitut asiat.

 

Haluamme, että siivouksen ostaminen on asiakkaalle vaivatonta ja mukavaa, minkä takia tärkeimpiä arvojamme on asiakkaan kuunteleminen. Ota meihin siis yhteyttä soittamalla 029 3400 930 tai jätä tarjouspyyntö ja olemme yhteydessä erittäin pian!

KOTISIIVOUS VANTAA HINTA

KOTISIIVOUS
SÄÄNNÖLLINEN 39,50 €/H
KERTALUONTOINEN 45 €/H
MIN. AIKA 2 H

 

Tilaa kotisiivous kotiisi kertaluontoisesti, kerran viikossa, kuussa tai vaikka päivittäin. Luotettavat siivoojamme huolehtivat kotisi ylläpidosta ammattitaidolla ja samalla auttavat vaatehuollossa ja vaikka kastelevat kukkasi.

 

IKKUNOIDEN PESU 20 €/IKKUNA
MINIMIVELOITUS 120 €

 

Kirkkaat ikkunat raikastavat kodin ilmeen. Kutsu meidät pesemään ikkunasi myös hankalasti saavutettavissa paikoissa.

 

ERIKOISTYÖT ALKAEN 45 €/H
MINIMIVELOITUS 135 €

 

 • Lumenpudotus
 • Häätöasuntojen siivous
 • Raivaussiivous
 • Räystäskourujen puhdistus
 • Huonekalujen pesut
 • Muutto- ja suursiivous
 • Peruspesu ja vahaus
 • Remonttisiivous
 • Kalmasiivous
 • Otsonointi

 

Mikäli kohde on kauempana toimialueestamme, voimme lisätä hintaan matkakulut. Erillisistä kuluista sovitaan aina palvelukartoituksessa ja ne kirjataan siivoussopimukseen.

 

Voit tilata ja maksaa kotisiivouksen ja ikkunanpesun helposti verkkokaupassa.

PYYDÄ TARJOUS
UUTTA - TILAA KOTISIIVOUS JA IKKUNANPESU VERKKOKAUPASTA

KOTITALOUSVÄHENNYS

Kodin palvelumme ovat 40% kotitalousvähennyskelpoisia. Tämä tarkoittaa, että palvelumme hinnasta saa vähentää 40% jo kuluvan vuoden verokortille tai ilmoittaa vähennyskelpoiset palvelut esitäytetyn veroilmoituksen tarkistuksen yhteydessä. Kotitalousvähennys on kaikille asiakkaillemme ja sitä voi saada kalenterivuonna 2 250 euroa/henkilö. Palvelukartoituksessamme käydään läpi kotitalousvähennyksen hakeminen. Myös vanhemmille ostetut kodin palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

ARVONLISÄVEROTTOMAT PALVELUT

Palvelumme saa arvonlisäverottomana, kun asiakkaan toimintakyky on heikentynyt joko hetkellisesti pidempiaikaisesti. Alentuneen toimintakyvyn syy voi olla esimerkiksi ikä, sairaus, vamma tai leikkauksesta toipuminen. Palvelumme saa alv-0% niin pitkään, kun toimintakyky pysyy alhaisena. Asiakkaan ei tarvitse toimittaa minkäänlaista todistusta vaan henkilökuntamme suorittaa toimintakyvyn arvioinnin maksuttoman palvelukartoituksen yhteydessä.

 

Arvonlisävero 0% kotisiivouksen ja kotipalveluiden hinta on 32 euroa / tunti ja minimiveloitus on 2 tuntia. Kotitalousvähennyksen saa myös alvittomista hinnoistamme jättäen siivouksen hinnaksi vain 16 euroa / tunti.

VIISI SYYTÄ VALITA TOIMIVA KOTI

 1.  Siivouspalvelumme ovat aina laadukkaita ja sen toteuttaa oma henkilökuntamme, jonka vaihtuvuus on pieni. Pidämme työntekijöiden koulutuksen ajan tasalla emmekä ota ulkopuolista vuokratyövoimaa.
 2. Ammattitaitoiset siivouksen esimiehet ovat aina siivoojan mukana uuden kohteen ensimmäisessä siivouksessa perehdyttäen ja pitäen huolen, että kartoituksessa sovitut asiat toteutuvat.
 3. Käytämme puhdistuksessa luonnonmukaisia pesuaineita ja välineistö on alan uusinta parhaan lopputuloksen takaamiseksi.
 4. Toimimme kohteessa aina toisen omaisuutta ja tilaa kunnioittaen. Ensimmäisenä prioriteettina toiminnassamme on luotettavuus. Teemme aina sen mitä lupaamme ja pidämme kiinni aikatauluista.
 5. Tarjoamme laajan palvelukokonaisuuden, mikä mukautuu helposti ja nopea tahtisesti asiakkaan toiveisiin.

 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä