KOTISIIVOUS HELSINKI - JOUSTAVA SIIVOUSPALVELU PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Kotisiivous tuo ihmisten elämään paljon muutakin, kuin vain puhtaan kodin. Se tuo arjen helppoutta, ylimääräistä luksusta ja lisää vapaa-aikaa rakkaiden ihmisten ja asioiden parissa.

 

Kuvittele vaikka, että tulet perjantaina töistä kotiin, ja kotisi on täydellisen puhdas. Myös pyykit on pesty. Voit vain rentoutua koko viikonlopun ajan ja tehdä juuri niitä asioita, joita haluat tehdä.

 

Eikö olisi mukavaa?

 

Meiltä saat säännölliset ja kertaluontoiset kodinhoitotyöt pääkaupunkiseudulla joustavasti oman tarpeesi mukaan. Sitoutuneet, luotettavat ja vakituiset siivoojamme tekevät arjestasi helpompaa ja kodistasi puhtaan.

 

Kauttamme saat myös ikkunanpesut sekä erikoissiivoukset, kuten huonekalujen pesut, otsonoinnit sekä remontti- ja raivaussiivoukset.

TILAA ILMAINEN SIIVOUSKARTOITUS
UUTTA - TILAA KOTISIIVOUS JA IKKUNANPESU VERKKOKAUPASTA

MITÄ KOTISIIVOUS SISÄLTÄÄ?

Hoidamme joustavasti asiakkaidemme toiveiden mukaisia siivouksia pölyjen pyyhkimisestä aina saunan pesemiseen, kukkien kasteluun ja pyykkihuoltoon asti. Joko säännöllisesti tai kertaluontoisesti.

 

Kotisiivous pitää sisällään käytännössä kaiken, mikä vaan on siivottavissa.

 

Esimerkiksi:

 

 • kodin ylläpitosiivous
 • pyykkihuolto, silitys, lakanoiden vaihto
 • ikkunanpesut
 • tiskaaminen ja roskien vienti
 • erikoissiivoukset, kuten huonekalujen pesut, otsonoinnit sekä remontti- ja raivaussiivoukset.
 • Kysy onnistuuko tarvitsemasi siivous. Hyvin todennäköisesti se onnistuu!

 

Soita 029 3400 930 tai laita meille viestiä, niin saat varmuuden siitä, että kyseinen siivoustyö onnistuu kauttamme.

 

Voimme siivouksen lisäksi käydä puolestasi vaikka kaupassa tai tehdä ruokaa, koska palvelumme ensisijainen tarkoitus on tuoda arkeesi enemmän vapautta ja vapaa-aikaa.

 

Voit tilata ja maksaa kotisiivouksen ja ikkunanpesun helposti verkkokaupassa.

KUINKA VOIMME AUTTAA?
UUTTA - TILAA KOTISIIVOUS JA IKKUNANPESU VERKKOKAUPASTA

KAIKKI PALVELUMME OVAT 40% KOTITALOUSVÄHENNYSKELPOISIA

Meiltä ostetuista palveluista saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta.

 

Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa niinkin paljon, kuin 2 250 euroa/henkilö.

 

Huomaathan, että vanhemmille ostettu kotipalvelu on myös kotitalousvähennyskelpoista.

KOTISIIVOUKSEN HINTA

KOTISIIVOUS
SOPIMUSSIIVOUS 39,50 €/H
KERTASIIVOUS 45 €/H

MIN. AIKA 2 H

Haluatko apua kerran kuussa, viikossa tai vaikka pientä apua joka päivä? Luotettavat, taitavat ja vakituiset kotisiivoojamme siivoavat kotisi, kastelevat kukkasi ja auttavat vaatehuollossa.

 

Siivousajan lisäksi veloitamme 0,5 h matkakulun. Kahden tunnin palvelu sisältää 1,5 h siivousta ja matkan.

PYYDÄ TARJOUS
TILAA VERKKOKAUPASTA
IKKUNOIDEN PESU 20 €/IKKUNA

MINIMIVELOITUS 120 €

Puhtaat ikkunat kirkastavat koko kodin ilmeen. Ammattitaitoiset ikkunanpesijämme pesevät ikkunasi hohtavan puhtaiksi, myös hankalasti saavutettavissa olevat ruudut.

 

Siivousajan lisäksi veloitamme 0,5 h matkakulun.

PYYDÄ TARJOUS
TILAA VERKKOKAUPASTA
ERIKOISTYÖT ALKAEN 45 €/H

MINIMIVELOITUS 120 €

 • Muutto- ja suursiivous
 • Otsonointi
 • Peruspesu ja vahaus
 • Huonekalujen pesut
 • Raivaussiivous
 • Häätöasuntojen siivous
 • Kalmasiivous
 • Remonttisiivous
 • Lumenpudotus
 • Räystäskourujen puhdistus

 

Siivousajan lisäksi veloitamme 0,5 h matkakulun.

PYYDÄ TARJOUS

VARAA MAKSUTON ALKUKARTOITUS

Maksuttomassa alkukartoituksessa kotisiivouksen esimies tulee luoksesi ja käy läpi, millaista siivousta olet vailla ja millaisia erityistoiveita sinulla on. Käynnin lopputuloksena on palvelu- ja siivoussuunnitelma, josta käy tarkasti ilmi se, mitä haluat meidän tekevän.

 

Alkukartoitus kannattaa ehdottomasti hyödyntää, koska se auttaa sinua päätöksenteossa, eikä se sido sinua mihinkään. Haluamme tehdä siivouksen ostamisen sinulle mahdollisimman mieluisaksi.

 

Täytä maksuttoman alkukartoituksen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä hyvin pian. Viimeistään seuraavana arkipäivänä.

TILAA ILMAINEN SIIVOUSKARTOITUS

TUNNETHAN ARVONLISÄVEROTTOMAN MAHDOLLISUUDEN?

Voit ostaa siivous- ja kotipalvelujamme arvonlisäverottomana, jos asiakkaan toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia.

 

Toimiva Koti on sosiaalipalveluiden tuottajarekisterissä. Se antaa meille oikeuden tehdä asiakkaillemme sosiaalihuollon kirjallisen palvelusuunnitelman ja myöntää alvittoman hinnan.

 

Toimintakykyarvio tehdään yhdessä asiakkaan kanssa maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

 

Siivous- ja kotipalvelun alv 0% hinnat ovat 32 €/henkilötyötunti. Minimiveloitus on 2 työtuntia. Alvittomat hinnat ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia.

 

Varaa maksuton alkukartoitus lomakkeen kautta tai soita 029 3400 930!

 

Teemme kotisiivousta pääasiassa pääkaupunkiseudulla, akselilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Porvoo, Kirkkonummi sekä Itä-Uudellamaalla.

VARAA MAKSUTON ALKUKARTOITUS

MIKÄ EROTTAA MEIDÄN MUISTA SIIVOUSALAN TOIMIJOISTA?

Saamme vuosittain tuhannet kodit tuntumaan ihanan puhtailta ja tuoksumaan luonnollisen raikkailta.

 

Iso osa asiakkuuksistamme syntyy siten, että olemassa oleva asiakkaamme on suositellut meitä siivousta tarvitsevalle tuttavalleen. Uskomme sen kielivän palvelumme hyvästä laadusta ja tyytyväisistä asiakkaista.

Tässä kuitenkin muutamia pointteja, jotka erottavat kotisiivouksemme monista muista siivouspalveluista:

 

1. Kaikki 400 työntekijäämme ovat meidän omia, vakituisia ja työhön koulutettuja ammattilaisia, joiden vaihtuvuus on hyvin pieni. Emme siis käytä vuokratyövoimaa, koska silloin emme voi taata kotisiivouksen laatua.

 

2. Siivouksen esimies on aina mukana uuden kohteen ensisiivouksessa. Näin alkukartoituksessa sovitut asiat tulevat varmasti otetuksi huomioon.

 

3. Käytämme luonnonmukaisia pesuaineita ja uusinta siivouskalustoa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Voimme käyttää myös asiakkaan omia pesuaineita, mikäli näin on sovittu.

 

4. Pidämme luotettavuutta työmme ykkösprioriteettina, koska työmme tapahtuu asiakkaidemme kodeissa. Siksi pidämme kaikista sovituista asioista sekä aikatauluista kiinni, ja työskentelemme kodeissa samalla kunnioituksella, kuin sinäkin tai jokainen muu asiakkaammekin työskentelisi meidän kodeissamme.

 

5. Siivouspalvelumme on joustava ja monipuolinen. Jos asiakkaamme haluaa, että pesemme hänen uuninsa ensi kerralla, niin hän voi vain jättää pyyntönsä esimerkiksi lapulle kotiinsa ja me hoidamme homman.

 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä