Lahjakortit

Toimivan kodin lahjakortit käyvät lahjakortissa mainittuun kodin palveluun pääkaupunkiseudulla.

 

Lahjakortti on mainio lahja henkilölle, joka käyttää vapaa-aikansa mieluummin muuhun kuin kodin töihin tai jolla on jo kaikkea. Lahjakortti on myös hyvä tapa isomman ryhmän osoittaa rakkaalleen välittävänsä hänen hyvinvoinnistaan.

 

Toimivan Kodin lahjakorttien tilaaminen:

 1. Lähetä meille sähköpostitse asiakaspalvelu@toimivakoti.fi omat tietosi (laskutustiedot), ja ilmoita minkä lahjakortit haluat ostaa.
  • Laskutustietoihin: nimi, osoite, sähköpostiosoite
 2. Lähetämme sinulle sähköpostitse ostamasi lahjakotin ja laskun parin arkipäivän sisällä tilauksesta.
 3. Tulosta sähköpostin liitteenä oleva lahjakortti lahjan saajalle tai anna vain lahjakortissa oleva koodi.

Huomaathan, että lahjakortin toimitus sähköpostiisi kestää muutaman arkipäivän.

 • 2 h kotisiivous
 • 3 h kotisiivous
 • 2 h kotipalvelut
 • 2 h kotihoiva
 • 3 h ikkunoiden pesu
 • 3 h pihatyöt – Pikatalonmies
 • 3 h kodin pienet korjaus- ja asennustyöt – Pikatalonmies

Voit itse tulostaa sen sähköpostista lahjan saajalle tai ilmoittaa hänelle lahjakortissa olevan koodin. Lähetämme lahjakortin myös postitse erikseen niin pyydettäessä.

 

Etkö löytänyt etsimääsi lahjakorttia? Teemme myös toiveidesi mukaan räätälöityjä lahjakortteja! Ota yhteyttä puh. 029 3400 930.

Lahjakortit palveluihin

Ostamalla lahjaksi palvelulahjakortin annat lahjan saajalle aikaa tehdä heille mielekkäämpiä asioita ja arjen helpotusta.

 

Aineettomat lahjat ovat kasvattaneet suosiotaan, kun ajatus kestävästä kehityksestä ja ympäristöystävällisyydestä on levinnyt. Nykyään lahjatoiveina ovat ajatuksella hankitut asiat ja lahjat, mitkä eivät jää käyttämättöminä nurkkiin pölyyntymään tai hyllyjä täyttämään. Hyödyllisistä ja hemmottelevista palveluista lahjan saaja saa itselleen iloa – ilman kotiin kertyvää tavaraa.

 

Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta lahjakortin lähetyspäivästä ja sen voi käyttää lahjakortin osoittamaan palveluun Toimivan Kodin palveluiden toimialueella.

 

Lahjakorteilla ostetut palvelut ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia!

 

Palvelut ovat lahjana arvokkaampia kuin monet osaavat kuvitella

 

Kodin palvelut luovat saajalleen aikaa ja jaksamista kodin töitä tärkeämpiin asioihin ja osoittavat, että lahjan antajat välittävät heidän hyvinvoinnistaan. Antamalla kodin palveluita lahjaksi, annat heille ajatuksen siitä kuinka heidän aikansa on arvokasta ja se kannattaa käyttää asioihin, joista saa nautintoa ja haluaa tehdä.

 

Anna vaikka ystävälle lahjaksi kotisiivousta ja lähtekää siivouksen ajaksi viettämään yhdessä aikaa ja nauttimaan toistenne seurasta. On ihana palata raikkaaseen ja puhtaaseen kotiin!

 

“Annoin ystäväni ehdotuksesta lahjaksi äidilleni 3 h kotisiivouksen äitienpäivälahjaksi. Äitini ihastui siihen, että Toimivan Kodin siivoojat vaihtoivat myös petivaatteet ja imuroivat huonekalut, ja hankki itselleen säännöllisen kotisiivouksen kaksi kertaa kuukaudessa. Meillä onkin jatkuva sovittu kahvitteluhetki hänen luonaan aina siivouspäivänä, koska äitini mukaan kahvi maistuu paremmalta puhtaassa kodissa.” – Anne, 34 vuotta, Espoo

Ota yhteyttä