PIKATALONMIES – KODIN PIENET KORJAUSTYÖT

 

Pikatalonmies -palvelu on suunniteltu niin, että kaikki kodin pienet korjaustyöt hoituvat ongelmitta.

 

Tarvitsetko apua rännien tyhjennyksen kanssa, repsottaako oven kahva tai pitäisikö jonkun kiivetä tarkistamaan palohälyttimen patterit ja samalla vaihtaa lamppu? Ammattitaitoiset pikatalonmiehemme hoitavat mielellään kaikki ne kodin pienet arkiset korjaus- ja huoltotyöt, joiden hoitamiseen sinulla ei ole aikaa, intoa tai työkaluja.

Usein pienet korjaustyöt tuppaavat kasaantumaan, jolloin ne aiheuttavat turhaa stressiä. Niitä on myös ikävä alkaa purkamaan muun arjen keskellä. Ammatikseen korjaus- ja kunnossapitotöitä tekevältä ammattilaiselta ne hoituvat hetkessä, ja sinä voit käyttää aikasi mielekkäämpiin puuhiin.

TILAA ILMAINEN PALVELUKARTOITUS
PIENET KORJAUSTYÖT JA ASENNUKSET 45 €/h

MIN. AIKA 3 H

Taitavat talonmiehemme hoitavat monenlaiset kodin pienet korjaustyöt ja muut asennukset. Esimerkiksi jos tilaat verkkokaupastamme tuotteita, jotka vaativat asennusta, niin suosittelemme pikatalonmiehen apua! Näin asennus tulee hoidettua varmasti oikein, mikä takaa tilatun tuotteen toimintavarmuuden ja turvallisuuden.

 

Pikatalonmiehen työajan lisäksi veloitamme 0,5 h matkakulun.

PYYDÄ TARJOUS
Kodin-pienet-korjaustyöt-muuttoapu
MUUTTOAPU 45 €/h

MIN. AIKA 3 H

Muutossa talonmiehemme auttavat pakkaamisessa, kantamisessa sekä uudessa kodissa kalusteiden kokoamisessa ja tavaroiden paikoilleen laittamisessa.

Voit tilata kauttamme myös muuttosiivouksen. Se poistaa muuttamiseen kuluvaa aikaa lukuisilla tunneilla ja tekee muuttamisesta huomattavasti mielekkäämpää! Lisää siivouksestä täällä.

 

Pikatalonmiehen työajan lisäksi veloitamme 0,5 h matkakulun.

PYYDÄ TARJOUS
ULKOTYÖT 45 €/h

MIN. AIKA 3 H

Talonmiehemme tekevät puolestasi lumityöt, lumenpudotukset, ajavat nurmikon, kastelevat kukat ja tyhjentävät räystäskourut. Myös muut ulkotyöt onnistuvat joustavasti. Jos tarvitset apua pihatöissä, niin pyydä tarjous.

 

Pikatalonmiehen työajan lisäksi veloitamme 0,5 h matkakulun.

PYYDÄ TARJOUS
PALOHÄLYTTIMIEN ASENNUKSET JA LAMPUN VAIHDOT 45 €/h

MIN. AIKA 3 H

Autamme tekemään kodistasi turvallisemman paikan asua. Talonmiehemme asentavat palohälyttimet ja vaihtavat paristot sekä vaihtavat lamput.

 

Pikatalonmiehen työajan lisäksi veloitamme 0,5 h matkakulun.

PYYDÄ TARJOUS

Kerro meille mitä palvelua tarvitset

Talonmiehemme tekevät erilaisia kodin korjaus-, huolto- ja kunnossapitotöitä hyvin laajalla skaalalla. Ota meihin siis yhteyttä ja kerro, millaista palvelua tarvitset. Jos emme pysty itse toteuttamaan jotain palvelua, niin etsimme siihen osaajat sinua varten.

 

Esimerkiksi putki- tai laajemmat sähkötyöt ovat sellaisia, joita talonmiehemme eivät tee, mutta meiltä löytyy osaavat alihankkijat, jotka tekevät näitä töitä.

 

Ota siis yhteyttä, kysy onnistuuko työ kauttamme ja tilaa ilmainen palvelukartoitus. Se ei sido sinua mihinkään!

Kodin pienten korjaustöiden hinta

Pikatalonmies -palvelumme maksaa 45 €/ tunti. Minimiveloitus on 3 tuntia kerrallaan, jolloin työn osuus on 2,5 h ja matkakulut 0,5 h.

 

Käytössäsi on myös ilmainen palvelukartoitus. Voit siis pyytää meidät käymään luonasi, niin teemme palvelukartoituksen ja annamme hinta-arvion samalla. Tämä ei sido sinua vielä mihinkään, vaan tarkoituksenamme on helpottaa päätöstäsi siitä, haluatko aloittaa kanssamme yhteistyön.

 

Kartoitus takaa myös sen, että teemme juuri sen, mitä haluatkin meidän tekevän. Näin voit olla huoletta siitä, että jotain jäisi tekemättä.

Tilaa pikatalonmies tai kysy lisää

40% KOTITALOUSVÄHENNYS

Saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta kaikista meiltä ostamistasi kodinpalveluista.

 

Kalenterivuodessa vähennettävän määrän omavastuu on vain 100 euroa. Se tarkoittaa sitä, että voit maksaa useita kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 250 euroa/henkilö. Huomioithan lisäksi sen, että myös vanhemmille ostettu palvelu on kotitalousvähennyskelpoista.

Tunnethan alv 0% -mahdollisuuden?

Koti- ja siivouspalvelujamme saa ostettua arvonlisäverottomana, mikäli toimintakyky on alentunut esimerkiksi vamman, iän tai sairauden takia. Oli palvelutarve sitten jatkuvaa tai tilapäistä, niin meiltä saat tarvitsemasi avun! Alvittomat hinnat ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia.

 

Toimiva Koti on rekisteröitynyt sosiaalipalveluiden tuottajarekisteriin. Sen ansiosta meillä on oikeus tehdä sosiaalihuollon kirjallinen palvelusuunnitelmaa ja myöntää näin alviton hinta. Toimintakykyarvio tehdään yhdessä asiakkaan kanssa maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

 

Tutustu myös muihin kodin palveluihimme!

Kotisiivous

Kotisairaanhoito

Kotihoito

Kotipalvelut

TILAA ILMAINEN PALVELUKARTOITUS

Ota yhteyttä