PIKATALONMIES – KODIN PIENET KORJAUSTYÖT

 

Tarvitsetko apua rännien tyhjennyksen kanssa, repsottaako oven kahva tai pitäisikö jonkun kiivetä tarkistamaan palohälyttimen patterit ja samalla vaihtaa lamppu? Ammattitaitoiset pikatalonmiehemme hoitavat mielellään kaikki ne kodin pienet arkiset korjaus- ja huoltotyöt, joiden hoitamiseen sinulla ei ole aikaa, intoa tai työkaluja.

TILAA ILMAINEN PALVELUKARTOITUS
KAIKKI PALVELUMME OVAT KOTITALOUSVÄHENNYSKELPOISIA

 

Meiltä ostetuista palveluista saat vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta.

 

Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 400 euroa/henkilö. Myös vanhemmille ostettu kotipalvelu on kotitalousvähennyskelpoista.

ULKOTYÖT 45 €/h

MIN. AIKA 3 H

Tarvitsetko apua pihatöissä? Talonmiehemme tekevät puolestasi lumityöt, ajavat nurmikot, kastelevat kukat ja tyhjentävät räystäskourut. Myös muut ulkotyöt onnistuvat joustavasti.

PYYDÄ TARJOUS
PIENET KORJAUSTYÖT, ASENNUKSET JA MUUTTOAPU 45 €/h

MIN. AIKA 3 H

Taitavat talonmiehemme tekevät monenlaisia pieniä kodin korjaustöitä ja asennuksia. Muutossa talonmiehemme auttavat pakkaamisessa, muutossa sekä uudessa kodissa kalusteiden kokoamisessa ja tavaroiden paikoilleen laittamisessa.

PYYDÄ TARJOUS
PALOHÄLYTTIMIEN ASENNUKSET JA LAMPUN VAIHDOT 45 €/h

MIN. AIKA 3 H

Autamme tekemään kodistasi turvallisemman paikan asua. Talonmiehemme asentavat palohälyttimet ja vaihtavat paristot sekä varmistavat, että kotisi lamput palavat.

PYYDÄ TARJOUS

Tunnethan alv 0% mahdollisuuden?

Voit ostaa siivous- ja kotipalvelujamme arvonlisäverottomana, jos toimintakyky on alentunut esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Palveluntarve voi olla jatkuvaa tai tilapäistä.

 

Toimiva Koti on rekisteröitynyt sosiaalipalveluiden tuottaja rekisteriin, joka antaa meille oikeuden tehdä sosiaalihuollon kirjallisen palvelusuunnitelman ja myöntää alvittoman hinnan. Toimintakykyarvio tehdään yhdessä asiakkaan kanssa maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

 

Siivous- ja kotipalvelun alv 0% hinnat ovat 32 €/henkilötyötunti. Minimiveloitus on 2 työtuntia. Alvittomat hinnat ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia.

 

Tutustu myös muihin kodin palveluihimme!

Kotisiivous

Kotisairaanhoito

Kotihoito

Kotipalvelut

TILAA ILMAINEN PALVELUKARTOITUS