DOMEDI-KONSERNI: Toimiva Koti & Siskon siivous Oy

TOIMIVA KOTI – PALVELUT KOTIIN

Toimiva Koti on 100% suomalainen kotihoiva- ja puhtauspalvelualan yritys ja osa Domedi konsernia. Tarjoamme pääkaupunkiseudulla hoiva- ja etälääkäripalveluja koteihin, kotisiivousta ja aputöitä, pikatalonmiespalveluja ja esteettömän asumisen ratkaisuja.

 

Meistä kaikilla on oikeus ihmisarvoiseen elämään, aitoon kohtaamiseen ja läsnäoloon, lettukesteihin, puhtaisiin lakanoihin ja pölyttömään sisäilmaan. Me haluamme arjen olevan kaunista ja elämisen arvoista.

 

Me olemme ylpeitä ja iloisia omasta työstämme, välitämme aidosti asiakkaistamme ja teemme mitä lupaamme. Meillä kaikilla on oikeus tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Yhdessä olemme enemmän!

DOMEDI-KONSERNI – VISIONAMME PUHTAASTI PAREMPI ARKI

Domedi-konserniin kuuluu kotipalveluja tarjoava Toimiva Koti ja siivouspalveluja yrityksille tuottava Siskon Siivous.

 

Tarjoamme pääkaupunkiseudun parasta palvelua, me välitämme aidosti asiakkaistamme, teemme minkä lupaamme ja annamme sille takuun. Palveluvalttimme on sitoutunut ja kokenut vakituinen henkilökunta. Palveluksessamme on yli 800 puhtauden ja hoivan huippuammattilaista, joista olemme todella ylpeitä.

 

Me haluamme, että työntekijät ovat ylpeitä omasta työstään ja se myös välittyy asiakkaillemme. Meillä on oma perehdytysohjelma työntekijöillemme, tarjoamme koulutusta sekä kannustamme kaikkia kehittämään itseään.

SISKON SIIVOUS

Ota yhteyttä